Aktywne Wpisy

Pitex +4
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
źródło: image
Pobierz
Co zrobić jak bocian puka w okno codziennie? (・へ・)
źródło: temp_file1350215079213981982
Pobierz

Dzień dobry!
Mam na imię Renault Clio III i chciałam się w dniu dzisiejszym przedstawić szerszej publiczności. Urodziłam się we Francji w 2008 roku i tam też poznałam mojego pierwszego właściciela. Jeździliśmy razem na wycieczki po całej Francji, tak to tam gdzie ludzie jedzą ślimaki :) Pan Pierre bardzo o mnie dbał i razem jeździliśmy do rodzinnego serwisu Renault, gdzie Panowie mechanicy traktowali mnie z należytą starannościa i wymieniali wszystko zgodnie z zaleceniami rodziców konstruktorów. W 2009 roku przyjechałam do Polski, bardzo bałam się tej podróży, ponieważ słyszałam iż te tereny zamieszkują nieprzyjaźni ludzie i bywa tu zimno. Jakże się myliłam, gdy przekroczyłam granicę i pierwsi Janusze i Grażynki machały do mnie na powitanie. Jakże piękny to był dzień, gdy zostałam ugoszczona wymianą oleju i wszystkich filtrów w moim nowym pięknym kraju. Moje serce aż mocniej zabiło gdy poznałam rodzinę, z którą spędzę następne lata mojego życia. Pani Klaudia z Panem Pawłem z Wrocławia. Doskonale sprawdziłam się jako towarzysz dalekich podróży. Dzięki mojej niewielkiej wadze i silnemu serduszku mam mały apetyt na jedzenie. Jakże się zasmuciłam gdy usłyszałam podczas jednej z podróży, że Pani Klaudia jest przy nadziei i będzie musiała zamienić mnie na trochę większe autko. Teraz stoję cały czas i Pani zabiera mnie tylko czasami na przejażdżki. Przez ostatni rok zrobiłam około 3000 km. Mam nadzieję, że poznam kogoś kto będzie mnie używał na co dzień i kochał tak samo jak Pani Klaudia z Panem Pawłem i Zuzią. Jest mi smutno opuszczać rodzinę z która spędziłam 9 lat mojego życia, aczkolwiek na zawsze pozostaną w moim sercu, ze względu na dobre traktowanie, wiele wspomnień i dużo nowych części. Ostatnio dostałam w prezencie serwis klimatyzacji, wymianę oleju w skrzyni, silniku i wszystkich filtrów. Moje serduszko posiada 68 koni czystej krwi arabskiej, nie posiada filtra DPF oraz koła dwumasowego, dzięki czemu można powiedzieć, że nie jestem tak skomplikowana jak większość kobiet i jestem tania w utrzymaniu:) Dzięki wersji wyposażenia RIP CURL na pokładzie mamy soczewkowe reflektory z doświetlaniem zakrętów, skórzaną kierownicę, sterowanie radiem i multimediami w kolumnie, wejście USB, jack, Iphone, kubełkowe fotele z materiału zarezerwowanego tylko dla tej wersji, bardzo fajne audio dzięki któremu, razem będziemy mogli słuchać muzyki w bardzo dobrej jakości. Mam dwie pary bucików, zimowe i letnie, starczą na co najmniej dwa lata. Posiadam ubezpieczenie do 9.VIII.2019 oraz przegląd techniczny do 21.VII.2019. Na chwilę teraźniejszą nie potrzebuję żadnych pieniążków na kosmetyki czy też nowe ciuszki. Mój naskórek nie był skalany jakimikolwiek wymianami poszczególnych części garderoby. Na poświadczenie mojego przebiegu posiadam książkę serwisową, prowadzoną do 2017 roku oraz wszystkie rachunki na poszczególne wymiany. Moja skóra jest oryginalna i nie potrzeba jej pudrować jak moje starsze koleżanki. Mój przyszły właścicielu, gdy teraz to czytasz wiedz, że czekam na Ciebie i chciałabym pokonywać razem z Tobą następne kilometry, poznając nowe krajobrazy.
Do zobaczenia!
PS. Nie zawiedź mnie :)
#motoryzacja #samochody #heheszki #sprzedam #handel
źródło: comment_TxuqBZieLn4ZD0vV47HPWQ9qfGpJBWIR.jpg
Pobierz@PiczaBociana: takie opisy to rak okrutny