Wpis z mikrobloga

Lubiłem The Division 1 za ładne widoki i otoczenie. W The Division 2, tekstury wyglądają koszmarnie na Ultra względem jedynki.
Co jest nie tak z tą grafiką? Żeby mieć ładną trzeba mieć RTX z jego tajemniczą "technologią"?

PS też zauważyliście tą niską jakość tekstur? Nawet postać wygląda gorzej.

#thedivision #thedivision2
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qlimax3: Ja tam jestem staruchem , gram bez mała 30 lat, grafika u mnie zajmuje raczej odległe miejsce, gameplay to jest to. W 1 część ponad 1300 godzin, tu wróżę podobny przebieg. Też mnie kuł brak śniegu, ale jak w DZ-cie zaczęło lać to zrobiłem wielkie oczy ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
@Kick_Ass: Skoro grałeś tyle godzin, mógłbyś pokrótce wyjaśnić endgame w The Division? W jedynkę nie grałem ze względu na sprzęt, dwójka wydaje się dobrze wyglądać ale nie do końca wiem co można tam robić po max lvl.
  • Odpowiedz
@Tox1c endgame zależy od ludzi z którymi grasz, ja poznałem kilku fajnych chłopaków, z jednym nawet czasem na jakiś browarek wyskoczymy, jedyne co robiliśmy na końcu to granie w survivalu. Wiesz, latasz po całym NY bez żadnego sprzętu, zamarzając i umierając od choroby. Świetny tryb. Zdobycie idealnego sprzętu na końcu dzięki stacji optymalizacji i rzeczami typu classfield przestało być problemem. Immersja tej gry jest totalna, ręce ci się pocą gdy w
  • Odpowiedz
@roszej: ehh mi się chyba nawet nie chce pobierać drugi raz tej bety, pierwszy raz się zraziłem. Może jak dostanę pełną wersję to pogram. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz