Aktywne Wpisy

niepisowski +112
Jakie filmy możecie oglądać co roku a i tak by się Wam nie znudziły?
#kino #film #filmnawieczor #multikino #cinemacity #netflix #hbomax #disneyplus
#kino #film #filmnawieczor #multikino #cinemacity #netflix #hbomax #disneyplus
źródło: temp_file1609455030071207099
Pobierz
SonidoStark +541
Właśnie oglądam wiadomości na TVN - taka propaganda leci o biednych przedsiębiorcach, że dosłownie samo gęste. Niech mi jeszcze jakiś neuropek ma czelność napisać, że to nie jest Republika dla KO.
#kpo
#kpo

Jako, ze brak mi doświadczenia i obycia w temacie, chciałbym poradzić się kogoś zorientowego. Mianowicie, planuje sprezentować pewnej młodej osobie zestaw telefon + laptop, ten ktoś nigdy w życiu nie miał lekko(mało powiedziane), a wiem, ze do tej pory marzył o sprzęcie z popularnym jabłuszkiem to uznałem, ze skoro mam możliwość to zabawie się w świetego Mikołaja. Jeżeli chodzi o telefony to mniej więcej się orientuje, kupiłem po prostu iPhone X, z kolei znacznie trudniej zorientować się w temacie lapka - nie musi to być high end, chciałbym docelowo zmieścić się w 2, może 2.5 tys, wiec w grę wchodzi głównie sprzęt używany, tylko pytanie: jest szansa za te pieniądze kupić macbooka pro jakoś 2015 rok? Jeżeli tak to na co zwracać uwagę? Będę wdzieczny za jakiekolwiek porady. Jak wszystko się uda to wrzucę tekstowa relacje z reakcji na prezent tej osoby. Kompletnie się nie spodziewa, jest to młody chłopak, który od najmłodszych lat ma bardzo pod górkę. Proszę tylko bez sugestii dot innych producentów, wiem, ze kupiłbym super sprzęt za te pieniądze z innej firmy, tu chodzi o prezent i spełnienie czyichś marzeń. Miłego dnia wszystkim :) #laptopy #macbook #macos
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@justbrowsinreadin: Byle miał więcej niż 128GB pamięci bo sam system zajmie z tego połowę.
Komentarz usunięty przez autora