Wpis z mikrobloga

@dwojra: Ten plecak będzie pod drzwiami leżał ? Kanapki wyciągnęłaś przynajmniej ;)
Kot bardziej chce wejść do pudełka ale mu jakieś rzeczy przeszkadzają
  • Odpowiedz
@dwojra: poznaję po zielonej taśmie, że zooplus. Ile razy ja musiałem dymać po te wielkie paczki do punktu odbioru, bo kurierowi nie chciało się nawet do mnie zadzwonić czy przypadkiem mnie nie ma...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Trzyrazytrzy: No ok, a co mam zrobić jak mój sierściuch nie chce jest mokrego w ogóle? A jak już je to tylko to najgorszego sortu, typu Whiskas czy inne Purina. Przynajmniej suchą ma dobrej jakości.
  • Odpowiedz
@JaLurek: Głodzić, w końcu zmięknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio, to możesz zacząć od mieszania suchej karmy z mokrą, z przewagą suchej. Potem powoli odwracać proporcję. Tylko high quality, a nie jakieś whiskasy.
  • Odpowiedz
@dwojra dziś mnie też czeka unboxing paczki z zooplusa. Mnie, nie kota, bo zamawiam do pracy a potem ma raty noszę xD

@JaLurek Możesz też dosmaczyć tą dobrą, mokrą karmę jakimś syfem pokroju kitikat (wpierw więcej syfu a a mało normalnej karmy a z czasem zwiększa ilość dobrej puszki a zmniejszaj kitkata); wymieszać z gesim smalcem (do kupienia a Auchanie i chyba Kauflandzie); dodać takie sosiki w tubce od Miamora.
  • Odpowiedz