Aktywne Wpisy

mickpl +768
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Ksiega_dusz +424

Jedyną rzeczą która mnie przekonuje do 10 to DirectX 12, ale czy to rzeczywiście dużo daje? Bo jak mam się bawić w blokowanie jakiegoś szpiegowania i męczyć z updatami to wolę zostać przy 7.
#pcmasterrace #komputery #windows #windows10 #windows7
Jeśli chodzi o WIndows 7 - systemem był dobrym, ale za
Windows 10 jest udanym systemem, a z tym szpiegowaniem.. Serio kim jesteś żeby komuś zależało bardzo na takich danych,jesteś tylko statystyką dla nich.
Niektórzy po prostu kradną i nie chcą się ujawniać :D muzyka, gry itp. Sam ostatnio kupiłem konsolę i teraz dopiero wiem ile kosztują gry. Cena 400zl nie jest już dzisiaj niczym nadzwyczajnym. Ale jednak po zakupie jest to poczucie, że
Jakiś argument? ( ͡° ʖ̯ ͡°) w jaki sposób szkodzę innym? Ceny nie spadają do poziomu cebuli? ))¯_(ツ)_/¯ Zawsze możesz kupić 2 lata po premierze za połowę ceny, ale po co kiedy można mieć za darmo (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@w_CZOPKU_urodzony Więc w chodzi ze najlepszy piracki win 7 bez aktualizacji ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pamiętam oczywiście aferę z przemyceniem telemetrii do starszych Windows. Na szczęście nie była dla wszystkich, a jedynie dla użytkowników będących w CEIP.