Wpis z mikrobloga

Dżem dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Słuchajcie, dużo osób pyta mnie o breloki/wisiorki trytowe, a ja niestety na dzień dzisiejszy praktycznie wszystko mam zarezerwowane i w obróbce ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeśli dalej są jacyś chętni na trytowe wyroby, zaplusujcie komentarz pod tym wpisem - myślę, że w przeciągu 2-3 tygodni uda mi się dogadać w końcu hurtowe ilości z gościem z Niemiec i będę w końcu mógł mieć stałe i szybkie źródło trytowych fiolek.

Ostatnia rzecz jaka mi została z trytu to licytacja pocisku na allegro

Forma trochę inna niż zazwyczaj, ale pieniądze z dwóch aukcji będę przeznaczać na kupno następnych trytowych fiolek :)

A póki co idę robić wysyłki (w większości do Was Mirasy, dlatego dorzucam jeszcze gratisy od siebie :D) i później obróbka wczorajszych wylewek.
... Będę mieć coś pod koniec tygodnia na walentynki. Ale coś, czego się nie spodziewacie ( ͡º ͜ʖ͡º)

#rozkminkrzaka
bkwas - Dżem dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Słuchajcie, dużo osób pyta mnie o breloki/wisiork...

źródło: comment_OtP68RY3uYc4TtEvLMRxwRz8aNkYDYpj.jpg

Pobierz
  • 15
@WiesniakzPowolania: plusuj komentarz od trytu - postaram się zrobić też serię trytową która będzie tańsza. Dobrze wiem, że to jest gadżet który wiele osób by chciało mieć ale odstrasza ich cena więc postaram się zrobić coś dla mnie bezproblemowego, a jednocześnie ładnego i wyróżniającego się.

Na bank będę wołać :)
@johnnyMetalowy: a pewnie że myślałem : D

Ba, nawet jeden prototyp zrobiłem, ale to było tak żałosne, że nawet zdjęcia nie robiłem.
Co prawda to była pierdółka z żywicy luminescencyjnej, ale zwyczajnie mi się nie podobała - wolałem odpuścić, bo jednak żeby zrobić to porządnie musiałbym poświęcić dłuższy czas żeby opracować jakiś sensowny sposób na robienie tego.

Ale zrobię. Mam to zapisane w swoim notatniku w dziale "pomysły". Jest tam też