Wpis z mikrobloga

ależ z wami nie ma dyskusji,

@szpro: Bo nie chcecie słuchać argumentów. Nie dociera do was, że gej czy lesbijka nikomu nie przeszkadza przez swoją orientację, Ludziom przeszkadza afiszowanie się ze swoją seksualnością i akcje "informacyjne", które nie są potrzebne. A wszystkich, którzy choć neutralnie wypowiedzą się o homoseksualistach nazywa się homofobami. Bo homoseksualistów trzeba uwielbiać. Nie dociera, że ludzie nie czują do nich sympatii przez ich zachowanie, a nie
  • Odpowiedz
@domofon: tak sobie tłumacz. ty też poczytaj. macie jakieś wyobrażenia o zjawisku i myślicie, że mowiąc "nie mam nic przeciwko, ale wypad z lgtb" nie jesteście uprzedzeni. se bądźcie, ale nie w tym wątku: jestem w nim u siebie
  • Odpowiedz
@domofon: żeby pokazać coś sympatycznego tym kilku osobom, ktore przyszły tu wraz ze mną - otagowałam, wiecie skąd jestem, nie oczekujcie, że nabiore "wykopowych" poglądów
  • Odpowiedz
nie oczekujcie, że nabiore "wykopowych" poglądów

@szpro: Ależ nikt tego nie oczekuje. Tylko Ty nie oczekuj, że my zmienimy się dla Ciebie. Już nie piszesz na Blipie, piszesz na Wykopie. Tutaj nie możesz pisać dla wybranych, bo piszesz do wszystkich. Jeśli nie jesteś gotowa na odpowiedzi od tych "wszystkich" pozostają Ci tylko prywatne wiadomości lub poszukanie portalu, który spełni Twoje kryteria.
  • Odpowiedz
jestem starym wykopowiczem i jest mi wstyd jak widzę tę całą gimbazę, ciekawe ilu z was tak naprawdę ma ochotę na fiuta tylko się boi do tego przyznać; zawsze największymi homofobami byli wyparci geje.
  • Odpowiedz