Wpis z mikrobloga

@odpad_biologiczmy:

1. Doprowadzenie do LTR z Chadem.
2. Jeśli punkt 1 - niemożliwy FwB lub ONS z Chadem.
3. Ustawienie się w życiu, szukanie betabankomatu lub kilku i łatwej dobrze płatnej pracy.
4. Wszystkie inne sprawy.
5. Gnojenie facetów - zlewanie - brak zainteresowania.
  • Odpowiedz
@odpad_biologiczmy: nie, bo nie stosuje xD ale i tak iks de, bo przeciez zeby brac tabsy trzeba zrobic badania i isc do lekarza. Czesto to faceci nalegaja na taka forme antykoncepcji i to nie zadne chady, tylko normalni mezczyzni. I w ogole czy tylko tabletki anty sa wyznacznikiem rzekomego niedbania o siebie? Czemu akurat to wymieniles? Mnie niedbanie o siebie kojarzy sie z brakiem higieny, brudem za paznokciami, zaniedbaniem pokroju
  • Odpowiedz
@odpad_biologiczmy

Jak Biedronka zaproponuje mi kontrakt menadżerski i odpowiedzialność za kontakty z kontrahentami z całej Europy oraz jakieś 10-15 k, pomyślę nad tym:)

Ahhhhhh no tak bo różowe paski nie mają pasji, a podróże z rodziną i swoim gigachadem nie mogą sprawiać ludziom radości.
  • Odpowiedz
Jak Biedronka zaproponuje mi kontrakt menadżerski i odpowiedzialność za kontakty z kontrahentami z całej Europy oraz jakieś 10-15 k, pomyślę nad tym:)

@ruok: a ile teraz zarabiasz? Ja z 15k nie byłbym zadowolony za taką robotę.

Ahhhhhh no tak bo różowe paski nie mają pasji, a podróże z rodziną i swoim gigachadem nie mogą sprawiać ludziom
  • Odpowiedz
Tak, na pewno byś połamał większego i wyższego od ciebie gościa, pewnie sam mistrz z kung fu pandy dawał ci nauki, oczywiście jeszcze przed karierą ginekologa.

@ruok: jak to zwykły patyk jest. Bym dmuchnął na niego i by go w------o w kosmos.

Ale z Ciebie grubasek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PanRuok: nie obrażaj mnie, bo zostaniesz zneutralizowany.
  • Odpowiedz
@odpad_biologiczmy

XD bo napisałam kiedyś, że nie jest napakowany jak wielki dzik na sterydach? Nie kręcą mnie przepakowani goście w typie łysych bandzioli.

Ma idealną figurę i jest silniejszy od gości którzy więcej od niego pakują na siłce, więc szczerze wątpię.
  • Odpowiedz