Aktywne Wpisy
wykop +30
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Dziś chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat kilku planowanych - a przedstawionych poniżej - zmian w serwisie. Wasza opinia jest dla nas szczególnie ważna, dlatego zależy nam, by dowiedzieć się, jak oceniacie przydatność danej funkcjonalności, jak chcecie z niej korzystać oraz jakich zmian w tej kwestii oczekujecie. Propozycje zmian:
1. Obserwowanie dyskusji.
To propozycja funkcjonalności, która pozwoli Wam śledzić dyskusje, nawet jeśli nie zostaliście do nich zawołani. Obserwować
Dziś chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat kilku planowanych - a przedstawionych poniżej - zmian w serwisie. Wasza opinia jest dla nas szczególnie ważna, dlatego zależy nam, by dowiedzieć się, jak oceniacie przydatność danej funkcjonalności, jak chcecie z niej korzystać oraz jakich zmian w tej kwestii oczekujecie. Propozycje zmian:
1. Obserwowanie dyskusji.
To propozycja funkcjonalności, która pozwoli Wam śledzić dyskusje, nawet jeśli nie zostaliście do nich zawołani. Obserwować
Takie buty na zimę dla 29 latka będą ok czy trochę za bardzo dziadkowate?
#modameska
#modameska
a czasami i siostra też nie, bo wie że mam to w dupie
U mnie pełna lista corocznych życzeniodawców zamyka się na dokładnie 11 osobach:
- żona
- moja mama
- teściowa z teściem
- szwagier (jeden z dwóch - ten który ma bardziej ogarniętą żonę i zna wszelkie daty ;) )
- 2 z 3 moich najlepszych przyjaciół
- matka mojej byłej (głównie dlatego że mamy urodziny w tym samym dniu)
- koleżanka Hania z LO i studiów (bo ma urodziny dzień
Tobie ile? Bo nie napisałaś, a mnóstwo ludzi odpisuje tutaj :p
rodzice, dziadkowie, rodzenstwo, ze 3 kumpli i tyle xD