Aktywne Wpisy
Arteqq +298
Mam wrażenie, że PiS wcisnął tu trolle.
Mnóstwo wpisów wychwalających tych złodziei a jednocześnie multum krytykujących opozycję. #polityka
Mnóstwo wpisów wychwalających tych złodziei a jednocześnie multum krytykujących opozycję. #polityka
sikalafou +15
Nie wierzę. Rekrutywka wczoraj mnie próbowała przekonać argumentami niematerialnymi do tego, że praca w systemie hybrydowym jest fajna :D Nie wierzę :D
To się dzieje naprawdę?
Plułbym w mordy tym, którzy się godzą na pracę w hybrydzie, albo stacjonarnie, w IT
#homeoffice #praca #pracbaza #pracait #programowanie #programista15k #programista25k #zalesie #bekazpodludzi #januszex
To się dzieje naprawdę?
Plułbym w mordy tym, którzy się godzą na pracę w hybrydzie, albo stacjonarnie, w IT
#homeoffice #praca #pracbaza #pracait #programowanie #programista15k #programista25k #zalesie #bekazpodludzi #januszex
Chciałbym sobie wygodnie posiedzieć na kanapie, przed telewizorem z padem, ale przecież nie #!$%@? z tym celowaniem bez myszki. Chyba spróbuję na kompie.
#apexlegends #gry #ps4 #xboxone #pcmasterrace
Hmmmmmm?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli podłączysz do PC pada, to twoi przeciwnicy i tak będą grać na myszce i klawiaturze. Mysz ma dużo większa precyzję niż pad i w fpsie po prostu nie masz szans z padem vs mysz :)
Ps. Ludzie też grają myszką na konsolach, ale to już podchodzi pod cheatowanie.
Jesli chodzi o fpsy (zwłaszcza online, nastawiony na pvp) to nie mogę się przekonać do grania w ten gatunek na konsoli - moja rada to graj na PC.
Ja po paru miesiącach nie zamieniłbym
A kumple czym grali?
To było stwierdzenie:
Nie znam typa, bazuje na własnym doświadczeniu, tutaj masz również artykuł związany z tematem.
To nic nie wnosi, bo
może po prostu nie spotkałes kogoś kto ma skilla na padzie ¯\_(ツ)_/¯