Wpis z mikrobloga

15 lat gimbus i już jestem #przegryw :

-rudy
-okulary
-gruby 80 kg
-niski 169cm
-tzw ruska morda
-brak planów na przyszłość
-nie umiem plywac
-płaskostopie
-uzależniony od kompa
-0 kolegów
-aparat na żeby
-wszystkie ubrania kupuje z pchlego targu
-nigdy sie nie całowałem z dziewczyną
-żadnej nawet nie trzymałem za rękę
-na melo na zakończenie podstawówki tańczyliśmy w kółku i wylosowałem że mam zatańczyć z dziewczyną która mi sie podoba, a ona powiedziała że nie będzie tańczyła z takim wieprzem jak ja, a ja wybiegłem ze szkoły
-nie umiem nic robić na wf, gdy była gimnastyka i robiliśmy przewroty to prawie złamałem noge
-założyłem konto na #tinder a tam przez 2 tygodnie tylko jedna para, dziewczyna z mojej klasy która porobiła screeny i śmieje sie ze mnie cala szkola

moje zycie to j----a #pasta
#gimbaza #problem #pytanie #s----------e #narkotykizawszespoko #przegryw #stulejacontent #zalesie
gimbus-przegrywus - 15 lat gimbus i już jestem #przegryw :

-rudy
-okulary
-gruby...

źródło: comment_oChcfuPaI5jPoZWDMAYYPABrfeZMJbUq.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krosser5566: można mieć problemy xD jak ja byłem w jego wieku to jeszcze lola nie było ( ͡º ͜ʖ͡º) ale jest to taki wiek, że kwestie wagi i wyglądu można tak łatwo zmienić. Tym bardziej takie głupoty jak kolor włosów xD jak jest to koszt 50zł i się przefarbować można. Wagę też bardzo łatwo zrzucić w takim wieku. Wzrost to w ogóle xd taki wiek,
  • Odpowiedz
@Krosser5566: jak będzie siedział przed kompem i narzekał tylko to będzie spasionym rudym grubasem i przegrywem na wieki xD a wystarczy poświęcić 2-3h dziennie na sport na wzięcie się za siebie i za parę lat każda duperka jego, ale lepiej marudzić xD
  • Odpowiedz
@gimbus-przegrywus: Włosy możesz przefarbować na modny kolor do tego zacznij ćwiczyć na siłowni, lub jeśli nie masz na to pieniędzy to kalistenikę, bieganie jak się zrobi cieplej. Zapisz się również na jakieś sztuki walki, dzięki temu zyskasz pewność siebie i szacunek (ale nie chwal się tym w żadnym wypadku, po prostu ćwicz po cichu i stawiaj się lepszy). Co do wzrostu to na pewno urośniesz jeszcze, na ubrania nie wierzę,
  • Odpowiedz
@gimbus-przegrywus ty jeszcze rośniesz []
Nawet możesz codziennie wyjść na spacer, 3 km szybkim tempem, potem zwiększaj odległość
Przestań jeść słodycze/fastfoody/pić słodzone napoje, jedz o mniej więcej równych godzinach
Jeśli masz hajs idź na siłownię, jeśli nie wiesz jak zacząć wykup sobie na kilka godzin trenera personalnego, albo zrób porządny research
Na niektórych siłowniach prowadzone są zajęcia dla początkujących, może warto spróbować?
Przestań narzekać i
  • Odpowiedz
@gimbus-przegrywus: Twoj opis łamie czwartą sciane ( ͡° ʖ̯ ͡°). Tez jestem mega niski, mam przez to kompleks, płaskostopie też, okulary też, raz w przedszkolu mnie pocałowała dziewczyna [xD] #wygryw ( ͡° ͜ʖ ͡°). A wf to szkoda gadac, przez te wszystkie lata zawszee bylem ostatni wybierany na wf, a druzyna do której trafiłem tylko jęczała.
  • Odpowiedz
@GothBoyy666: no to przypał trochę
Zauważyłem wgl zależność co do takich leków: w mieście bardzo rzadko sprzedają coś gnojom małym
Zaś w aptekach na jakiś od izolowanych dzielnicach, osiedlach chętniej dużo
  • Odpowiedz
@gimbus-przegrywus: ja p------e, naczytają się małolaty głupot z tagu #przegryw i potem piszą takie wysrywy.. masz 15 lat, nie 30, zdążysz jeszcze urosnąć, schudnąć i się ogarnąć, ale tego trzeba chcieć a nie brać udział w konkursach na przegrywa roku na wykopie xD
  • Odpowiedz
@gimbus-przegrywus: ej jest tak źle że nie masz nic do stracenia, uzbieraj jakoś kilka tysięcy złotych, wynajmij katering dietetyczny, trenera ale dobrego idź do psychologa, albo zbieraj kasę poczekaj do 18 roku życia i d-------l taki cykl na testosteronie i metanabolu że będziesz jakimś Adonisem, dobra to tak pół serio, tak ma prawdę to jeżeli masz jakąś zaufania osobę, jeżeli masz dobrych kochających rodziców powiedz im co czujesz i jak
  • Odpowiedz