Aktywne Wpisy

JanLaguna +777
Rządy Assadów dobiegły końca
Po ponad 50 latach rządów Assadów nad Syrią, ich władza dobiegła końca. Rebelianci zajęli Damaszek, a armia rządowa rozpłynęła się w powietrzu - dosłownie, bo nawet członkowie Gwardii Republikańskiej (która miała stanowić straż pretoriańską Assada) rozeszli się zwyczajnie do domów.
Nikt nie wie gdzie jest Baszar. Podobno uciekł samolotem z Damaszku, ale jego samolot miał robić się na zachód od Hims.
Baszar
Po ponad 50 latach rządów Assadów nad Syrią, ich władza dobiegła końca. Rebelianci zajęli Damaszek, a armia rządowa rozpłynęła się w powietrzu - dosłownie, bo nawet członkowie Gwardii Republikańskiej (która miała stanowić straż pretoriańską Assada) rozeszli się zwyczajnie do domów.
Nikt nie wie gdzie jest Baszar. Podobno uciekł samolotem z Damaszku, ale jego samolot miał robić się na zachód od Hims.
Baszar
źródło: GeRB0DEXYAA8vxG
Pobierz
zzbkk +148
Taka oto lampę zrobiłem z resztek po małej budowę, koszt całe zero złoty wszystko z odzysku. Jedynie żarówki nowe
#majsterpirzu #chwalesie #diy #drewno
#majsterpirzu #chwalesie #diy #drewno
źródło: temp_file24821733339518377
Pobierz

-rudy
-okulary
-gruby 80 kg
-niski 169cm
-tzw ruska morda
-brak planów na przyszłość
-nie umiem plywac
-płaskostopie
-uzależniony od kompa
-0 kolegów
-aparat na żeby
-wszystkie ubrania kupuje z pchlego targu
-nigdy sie nie całowałem z dziewczyną
-żadnej nawet nie trzymałem za rękę
-na melo na zakończenie podstawówki tańczyliśmy w kółku i wylosowałem że mam zatańczyć z dziewczyną która mi sie podoba, a ona powiedziała że nie będzie tańczyła z takim wieprzem jak ja, a ja wybiegłem ze szkoły
-nie umiem nic robić na wf, gdy była gimnastyka i robiliśmy przewroty to prawie złamałem noge
-założyłem konto na #tinder a tam przez 2 tygodnie tylko jedna para, dziewczyna z mojej klasy która porobiła screeny i śmieje sie ze mnie cala szkola
moje zycie to j----a #pasta
#gimbaza #problem #pytanie #s----------e #narkotykizawszespoko #przegryw #stulejacontent #zalesie
źródło: comment_oChcfuPaI5jPoZWDMAYYPABrfeZMJbUq.jpg
PobierzNawet możesz codziennie wyjść na spacer, 3 km szybkim tempem, potem zwiększaj odległość
Przestań jeść słodycze/fastfoody/pić słodzone napoje, jedz o mniej więcej równych godzinach
Jeśli masz hajs idź na siłownię, jeśli nie wiesz jak zacząć wykup sobie na kilka godzin trenera personalnego, albo zrób porządny research
Na niektórych siłowniach prowadzone są zajęcia dla początkujących, może warto spróbować?
Przestań narzekać i
Tyś nie skopiował tego wpisu? Bo z tym wieprzem to słyszałem gdzieś na 100%
melo
tańczenie w kółku
XD
Zauważyłem wgl zależność co do takich leków: w mieście bardzo rzadko sprzedają coś gnojom małym
Zaś w aptekach na jakiś od izolowanych dzielnicach, osiedlach chętniej dużo
@gimbus-przegrywus: Ejj, sam też nosiłem aparat i mi zdjeli rok temu w styczniu, zęby jak nie moje bo miałem je w cały świat