Wpis z mikrobloga

15 lat gimbus i już jestem #przegryw :

-rudy
-okulary
-gruby 80 kg
-niski 169cm
-tzw ruska morda
-brak planów na przyszłość
-nie umiem plywac
-płaskostopie
-uzależniony od kompa
-0 kolegów
-aparat na żeby
-wszystkie ubrania kupuje z pchlego targu
-nigdy sie nie całowałem z dziewczyną
-żadnej nawet nie trzymałem za rękę
-na melo na zakończenie podstawówki tańczyliśmy w kółku i wylosowałem że mam zatańczyć z dziewczyną która mi sie podoba, a ona powiedziała że nie będzie tańczyła z takim wieprzem jak ja, a ja wybiegłem ze szkoły
-nie umiem nic robić na wf, gdy była gimnastyka i robiliśmy przewroty to prawie złamałem noge
-założyłem konto na #tinder a tam przez 2 tygodnie tylko jedna para, dziewczyna z mojej klasy która porobiła screeny i śmieje sie ze mnie cala szkola

moje zycie to #!$%@? #pasta
#gimbaza #problem #pytanie ##!$%@? #narkotykizawszespoko #przegryw #stulejacontent #zalesie
Pobierz gimbus-przegrywus - 15 lat gimbus i już jestem #przegryw :

-rudy
-okulary
-gruby...
źródło: comment_oChcfuPaI5jPoZWDMAYYPABrfeZMJbUq.jpg
  • 47
@gimbus-przegrywus: ja
lv 15
- #!$%@? włosy
- okulary
- suchoklates 55.3 kg
- krasnolud 165cm
- ruska morda
- #!$%@? plany
- nie potrafię się utopić, mimo pomocy kolegów
- krzywe uszy, odstające
- większość ludzi mnie nie toleruje
- brak gustu
- nigdy nie patrzyłem w kobiecie w oczy, takiej obcej, więcej to oczywiście że nie
- tak samo
- jest wrażliwy
- nigdy nie złamałem kości
- #!$%@?
@gimbus-przegrywus: ja #!$%@? ty jesteś przegrywem na własne życzenie bez kitu xd masz 15 lat i się martwisz wzrostem i brakiem planów na życie XD nie umiesz nic na wf to może się zacznij ruszać poza szkołą? xd ogarnij jakąś pracę dorywczą chociaż jakieś ulotki kup sobie ciuchy. Nie masz planów to idź do jakiegoś ogólniaka i tyle. Zakładanie konta na tinderze jak masz 15lat XD i co myślałeś, że jakaś