Aktywne Wpisy
Krulsalomon +65
Internus +103
Izrael jest tarczą europy i włócznią cywilizacji zachodu. Tarczą zbierającą nienawiść oraz włócznią destabilizującą państwa muzułmańskie.
Tak jak Izrael potrzebuje naszego wsparcia, tak my potrzebujemy Izraela, jako tego złego.
Można zmrużyć oczy, pogrozić palcem, ale nie można odwrócić się od Izraela.
Historyczne sentymenty są nieistotne.
O moralność zabiegają słabi, którzy nie mogą obronić siebie inaczej niż poprzez wzbudzenie litości.
Krzywda wroga jest naszą radością. Nie miejmy złudzeń. Muzułmanie są naszymi wrogami, a
Tak jak Izrael potrzebuje naszego wsparcia, tak my potrzebujemy Izraela, jako tego złego.
Można zmrużyć oczy, pogrozić palcem, ale nie można odwrócić się od Izraela.
Historyczne sentymenty są nieistotne.
O moralność zabiegają słabi, którzy nie mogą obronić siebie inaczej niż poprzez wzbudzenie litości.
Krzywda wroga jest naszą radością. Nie miejmy złudzeń. Muzułmanie są naszymi wrogami, a

1. Kaganiec jest do dupy.
2. Garnizon jest w #!$%@? łatwy do skontrowania.
3. Test lojalności po zmianach jednorożców i bez nich jest słaby.
4. Skellen jest podatny na kontrole jak prawiczek w burdelu.
5. Asire bez płotki? Wiem że chcesz sobie wtasowywać garnizon ale to nie zawsze się uda.
5. Brązy też mi się nie podobają ale nie
Zagrałem nim 3 gry i 3 wygrałem. Oczywiście niczego to nie dowodzi, ale miałem fun z gry.
Takie coś teraz gram ale nie wiem co lepsze. Trahecośtam potrafi czasem nam wygrać grę więc jest kuszący. Płotka i impera odcedza nieźle i raczej nie mam problemu by dobrać wszystko co chcę. Wiedźmini są przereklamowani. jak dobrze pyknie to często zagramy róg dwa razy.