Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +853
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
BasTajpan +208
Te uczucie, gdy przychodzisz na randke prosto z pracy, a i tak jestes bardziej o------y niz zaproszona panna, bo przyszedles w koszuli, a ona siedzi w wyciagnietym swetrze i bez makijazu, a na koniec jeszcze slyszysz od niej ze jestes za niski xD
#tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@AnonimoweMirkoWyznania: jesteś manletem. Zrób fikołka. 186 here, na boso i wieczorem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
A co mi tam, powiem ze teraz czuje sie jak najgorsze nic niewarte gowno, ktore zawinilo w tej sytuacji tym ze nie bylo 20 cm wyzsze od tej laski, a jedynie 5. A zaczelo sie od smieszkujacego wpisu majacego
A ktoś może mieć bekę z ciebie, bo przejmujesz się tym, że dziewczyna przyszła w swetrze a nie odwaliła się jak szczur na otwarcie kanału xD Niby jesteś dorosły a dalej masz ból d--y, że ludzie mają swoje preferencje, do których jak najbardziej mają prawo. Śmieszne xD
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie wiem ziomeczku gdzie mieszkasz, ale ja w wawie ze swoimi 182cm czuje się mocno średnio i w komunikacji miejskiej co drugi student/licbusiarz jest ode mnie wyższy.
@chillipotato Tak wiec gdyby OP analogicznie to owej różowej przyszedł na randkę w rozciagniętej bluzie z kapturem i
Laska 4/10 spokojnie jest w stanie choćby tylko na ruchanie wyrwać gościa 7-8/10. Widziałem facetów 7-8/10 plaszczących się przed laskami 3/10. Jeden taki 7/10 się nawet z takim kaszalotem 120kg/165cm hajtnął.
Aha czyli chciales sobie pośmieszkować z jakiejś laski, ale wyszło inaczej i teraz strzeliłeś focha jak panienka. I to jest chyba twój największy problem, nie wzrost
Btw było otagować #p0lka to zaraz stado przegrywów by się zleciało i nie zostawiło na niej suchej
Jest jeszcze grupa zwykłych feminazistowskich flej ale na szczescie w mniejszosci.
nawet jeśli miałaby 160 cm to co, nie ma prawa uważać, że partner 170 cm jest dla niej za niski? gdzie wy ludzie żyjecie, każdy człowiek ma swoje preferencje względem partnera i nie tobie oceniać ich słuszność więc nie rób z siebie