Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Te uczucie, gdy przychodzisz na randke prosto z pracy, a i tak jestes bardziej o------y niz zaproszona panna, bo przyszedles w koszuli, a ona siedzi w wyciagnietym swetrze i bez makijazu, a na koniec jeszcze slyszysz od niej ze jestes za niski xD

#tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: a jakby się odmalowala i ubrała jakoś ładnie, a na codzień chodzi w swetrach i bez makijażu, to byś wrzucał później, tego mema, na którym jest cytat z Kodeksu Karnego, o tym że laska cię podstępem zwabiła do łóżka. Echhh i jej gadanie, że twoj wygląd jej nie pasuje nie jest według ciebie ok, ale twoje komentarze na temat jej wyglądu są już ok? Dziwny jesteś. Chyba naprawdę jesteś
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
@ArekJ: puknij się w głowę xD jakbym szedł na pierwszą randkę to raczej wypada wyglądać dobrze i schludnie, a nie jakbyś wychodził do żabki po dwie tatry i szlugi, no chyba że jesteście w gimnazjum xD widzę, że na tym portalu z całkiem normalne rzeczy zaczyna się nazywać rakiem i wyśmiewać xD
  • Odpowiedz
OP: @eoeoeo: Naprawde dostrzegasz analogie? A to ja jej w oczy powiedzialem co pomyslalem, tak jak ona? Nie mialem nic przeciwko zeby spedzic z nia mily wieczor pomimo jej prezencji.

A co mi tam, powiem ze teraz czuje sie jak najgorsze nic niewarte gowno, ktore zawinilo w tej sytuacji tym ze nie bylo 20 cm wyzsze od tej laski, a jedynie 5. A zaczelo sie od smieszkujacego wpisu majacego
  • Odpowiedz
SilnyDziadek: > Beka z dziewczyn dla ktorych jest to najwazniejsza sprawa.
A ktoś może mieć bekę z ciebie, bo przejmujesz się tym, że dziewczyna przyszła w swetrze a nie odwaliła się jak szczur na otwarcie kanału xD Niby jesteś dorosły a dalej masz ból d--y, że ludzie mają swoje preferencje, do których jak najbardziej mają prawo. Śmieszne xD

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
  • Odpowiedz
Chcialbym zobaczyc tych wszystkich okreslajacych mnie manletem i karzelkiem ile maja wzrostu, bo jakos na ulicy rzadko widze ludzi wyraznie wyzszych od siebie

@AnonimoweMirkoWyznania: Nie wiem ziomeczku gdzie mieszkasz, ale ja w wawie ze swoimi 182cm czuje się mocno średnio i w komunikacji miejskiej co drugi student/licbusiarz jest ode mnie wyższy.

@chillipotato Tak wiec gdyby OP analogicznie to owej różowej przyszedł na randkę w rozciagniętej bluzie z kapturem i
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua nie widze w tym nic złego jeśli jest to czyste i wyprane. Jeżeli dziewczyna przyszła w rozciągniętym swetrze to zakładam że miejscem spotkania nie była elegancka restauracja. Chociaż teraz takie swetry są dość popularne nawet do wyjściowych sytuacji. Niestety z opisu OPa nie wiemy jak dokladnie ten sweter wyglądał. Ja na pierwszą randkę z moim niebieskim założyłam sweter a on bluzę i przynajmniej czuliśmy się komfortowo.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: no wreszcie jakaś sensowna konkluzja. A przytyk do twojego wzrostu, to dla żartu, ale widzę ze nawet emotka nie pomogła go załapać. Tak, wszyscy z tagu przegryw powinni przestać pisać i udzielać się na mirko, to nic nie zmieni w ich życiu, a na pewno nie na lepsze. Mogą zostać znieważeni, a co gorsza mogą znaleźć innych przegrywów, którzy im będą wmawiać, ze bycie przegrywem jest normalne. Widzisz, twój
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: prawo popytu i podaży. Jak popyt większy niż podaż to takie są efekty.

Laska 4/10 spokojnie jest w stanie choćby tylko na ruchanie wyrwać gościa 7-8/10. Widziałem facetów 7-8/10 plaszczących się przed laskami 3/10. Jeden taki 7/10 się nawet z takim kaszalotem 120kg/165cm hajtnął.
  • Odpowiedz
Lastrada: > A zaczelo sie od smieszkujacego wpisu majacego delikatnie pietnowac hipokryzje tej konkrwtnwj rozowej. Ale teraz to ja czuje sie winny i nic nie warty.
Aha czyli chciales sobie pośmieszkować z jakiejś laski, ale wyszło inaczej i teraz strzeliłeś focha jak panienka. I to jest chyba twój największy problem, nie wzrost
Btw było otagować #p0lka to zaraz stado przegrywów by się zleciało i nie zostawiło na niej suchej
  • Odpowiedz
UzależnionyNiebieskipasek: @MajorToJestKajor:

nie znamy wzrostu OPa ani tej różowej, mogło się okazać że różowa 160 cm stwierdziła że OP 170 cm jest dla niej za niski xDDD

nawet jeśli miałaby 160 cm to co, nie ma prawa uważać, że partner 170 cm jest dla niej za niski? gdzie wy ludzie żyjecie, każdy człowiek ma swoje preferencje względem partnera i nie tobie oceniać ich słuszność więc nie rób z siebie
  • Odpowiedz