Aktywne Wpisy
Rudy_ +46
Czy podpierdzielić znajomych do skarbówki o IPBoxa?
Jestem sfrustrowany tym, jak przedsiębiorcy w polsce łatwo "omijają" system podatkowy i uchodzi im to na sucho.
Weźmy takiego IPBoxa, którego używają programiści. Ja od kilku lat jestem na liniówce i płacę uczciwie 19% podatku.
Spora część moich znajomych mówi, że jestem frajerem i zamiast przejść sobie na IPB, to siedzę jak ten debil i płacę uczciwie.
Przypominam, że ulga powstała dla tych, którzy prowadzą
Jestem sfrustrowany tym, jak przedsiębiorcy w polsce łatwo "omijają" system podatkowy i uchodzi im to na sucho.
Weźmy takiego IPBoxa, którego używają programiści. Ja od kilku lat jestem na liniówce i płacę uczciwie 19% podatku.
Spora część moich znajomych mówi, że jestem frajerem i zamiast przejść sobie na IPB, to siedzę jak ten debil i płacę uczciwie.
Przypominam, że ulga powstała dla tych, którzy prowadzą
grand_khavatari +20
#zwiazki #tinder Gdzie teraz znaleźć taką klasyczną konserwatywną żone co będzie wszystko robić domyślnie jak kiedyś nornalne kobiety tj jedzenie, zakupy, sprzatanie, dekoracje, ciasta, a ja będę leżał przed tv i raz na pół roku kran czy inną szafke naprawie
Tak jak klasyczny domyślny facet z lat 00s
Tak jak klasyczny domyślny facet z lat 00s
@pernik: Czy my przypadkiem nie chodziliśmy do jednej szkoły? xD
Ziomek rzucał w ludzi na patio mlekiem takim co kiedyś rozdawali w kartonach, jabłkami, w końcu ktoś go nakrył i na dywanik.
Dyrektorka zwołała nadzwyczajny apel, bo ktoś #!$%@?ł spłuczkę w szkolnym kiblu.
Kolega w podbazie
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście sobie też kupiliśmy kilka, wychowawczyni, polonistce i chemiczce również ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsza była reakcja chemiczki, która po wejściu do klasy (tego dnia nie zmienialiśmy klas i siedzieliśmy w jedynej
Pamiętam była długa przerwa w podstawówce, nic nie zwiastowało takiego wydarzenia. Nie mija 5 minut przybiega kumpel zdyszany i mówi, że ktoś wysrał ogromnego klocka na deskę, wszyscy pobiegliśmy to zobaczyć xD, potem cała szkoła się zbiegła żeby zobaczyć ten okaz i złożyć mu hołd lenny. Serio okaz, nigdy w życiu takiego kloca nie widziałem jak żyję, on nie miał prawa się zmieścić w rurze XDDDD
chyba nieco inna od reszty piszących historia. W sąsiedniej klasie, kilku całkiem normalnych chłopaków pod wodzą drugoroczniaka wpadło na genialny pomysł. W czasie długiej przerwy łapali którąś z ładniejszych dziewczyn, zamykali się w klasie i robili jej "badania ginekologiczne" Żadna, nigdy nie poskarżyła się publicznie. Sam dowiedziałem się o tym dwa lata po skończeniu szkoły, ale to już inna i dłuższa historia.
- zjadanie korektoru, wciaganie kredy
- uderzenie księdza
- odpaleniule fajerwerków w korytarzu
- raz gnojony chłopak poszedł na "solówe" ze swoim przesladowca. Niestety dla szkoły "frajer" zaczął wygrywać. To jeden ze starszych na niego plunal. A potem dołączyła się reszta. Na koniec dostał pare kopniakow. Twardy był nawet nie zapłakał.
- ogólnie dużo było pojedynków.
- nóż w nodze
- gnojenie jednego chłopaka z klasy
@Tagmt: żadnych. To dziś szanowani członkowie społeczności. Mnie uświadomiła moja dziewczyna, która była jedną z ofiar. Nie, nie od razu. Przeciwnie, po długim procesie. Miała dzikie opory związane z "tymi sprawami" więc zacząłem drążyć.
Komentarz usunięty przez autora