Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zdupix zgadzam się z Tobą. Rodzice powinni zwracać więcej uwagi na swoje dzieci. "A niech se robi co chce". Brak męskiego wzorca czy ojciec faja?
  • Odpowiedz
@KidCudi: A u Ciebie jakiego wzorca brakowało? Faktem jest, że dzieci mają skłonność do wmawiania sobie, że są inną płcią i chcą robic, to co jest tej płci przypisane, mogą nawet mówić o sobie w innej formie, czasem dzieci fascynują się czymś zupełnie innym..ale to nie Ty jesteś rodzicem tego dziecka, żeby ocenić czy to chwilowy etap, czy powinno się to z niego wyplenić czy nie, jeśli to dziecko ma
  • Odpowiedz
@zdupix: Moim zdaniem to i tak kwestia czasu aż mężczyźni zaczną się malować (no niekoniecznie tak jak kobiety, ale podkład, korektor, może jakieś konturowanie). Normalna rzecz, w wielu kulturach mężczyźni malują czy przyozdabiają twarze i zapewniam żenie tylko geje.
  • Odpowiedz
@CzarnaPantera94 Masz rację z blokowaniem. Ale nie zgodzę się z tym że to dziecko jest świadome swoich działań. Rodzice są od tego żeby uświadamiać w taki sposób aby nie krzywdzic swoich pociech.
  • Odpowiedz
@KidCudi: Na pewno nie powinno wstawiać filmów do internetu i jak już ktoś wspomniał, szczególnie w miejscu, gdzie trzeba mieć więcej lat niż ma. Gdyby na tym się skupiła wypowiedź autorki, to bym się również z nią zgodziła.
  • Odpowiedz
a już robiony jest na płeć przeciwną

@zdupix: xDDDDDDDD Co? Gdzie? Malowanie się to nie jest robienie się na kobietę.

Chłopczyk w tym wieku powinien bawić sie klockami, a nie robić się na panienkę jak jakiś pederasta. Gardzę tym i sie brzydzę.

To jest albo zarzutka albo jesteś poważnie upośledzona XD
  • Odpowiedz
Nie wiesz co robię i jak żyje wiec po co te docinki :) ? Bo nie podoba mi się jak dziecko robi sie na jakiegos drag queen? To jest jeszcze dziecko!!! I to nie jest normalne i gowno mnie to obchodzi, ze to nikogo nie krzywdzi, dziecko samo sie krzywdzi i tyle. Rodzice robią mu z głowy kisiel

@zdupix: dobra, widzę, że ta druga opcja, stulejka założyła konto i szerzy
  • Odpowiedz
smutne trochę to, że stało się to normalnością

@zdupix: Dla kogoś kto urodził się jakies 50 lat za późno na pewno. Ogarnij się i zajmij swoimi sprawami. Dzieciak krzywdy ani sobie ani nikomu innemu nie robi. Powiem Ci więcej, będąc gówniakiem z siostrami bawiłem się w dom lalkami, nie ja jeden zresztą, żaden z nas transem nie został, więc Twoje obawy są urojone xD
Mógłbym wypomnieć Ci twoją "męską" sylwetkę,
  • Odpowiedz