Aktywne Wpisy

#ps5 Dopiero teraz doczytałem że nie ma planu aby wydali pudełka forzy 5 na PS. Także pośmigane.xd I jakoś nie odczuwam że coś straciłem . Była w planach zmiana gatunku ale skoro tak to lecę dalej z niedokończonymi tytułami ¯\(ツ)/¯

johnkashtan +10
wy też gracie w 11-letnie gry na minimalnych ustawieniach?
#sebcel
#sebcel

Dzieciak, chłopczyk na oko 8-10 lat, a już robiony jest na płeć przeciwną. Wiadomo, że winni są rodzice bo oni go wychowują, pozwalają mu na to. I jak nic widzą w nim chęć wybicia się i trzepania kasy.
Ale to jest chore!!! Chłopczyk w tym wieku powinien bawić sie klockami, a nie robić się na panienkę jak jakiś pederasta. Gardzę tym i sie brzydzę.
Tak chciałam sie tylko pożalić, dzieki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gorzkiezale #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #zalesie #instagram #dzieci #makijaz i #heheszki tak troche
źródło: comment_XOLRI5uIuBKv3ckmsUvKfEpcdMEemJdU.jpg
PobierzNo ale nietolerancja to hurr durr na OPa. Gdyby ten sam post był o dziewczynce wątpię by były komentarze że przecież nic złego nie
A tak poważnie to masz racje mam beke z tych typów co nie mają argumentów i wymyślają słowa typu "ad zdanium"(??) XD
Natura nie lubi takich ludzi i często robią sobie sepuku jak robią się starsi ))¯_(ツ)_/¯
źródło: comment_IRmFmtOFqZHOHR49Onp09nemeTAVDXy7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nikomu krzywdy nie robi, skoro sam źle się z tym nie czuje to nie sądzę żeby sobie tym krzywdę robił.
Poza tym to twór kobiet, chciały żeby faceci o siebie "dbali".
W jaki sposób to dziecko jest "krzywdzone"?
Jakiż to zgubny wpływ dla niego może mieć to, co robi?
@gardan Jeśli OPka wygląda jak facet, to faceci wyglądający jak OPka, wyglądają jak baba ( ͡° ͜ʖ ͡°)