Aktywne Wpisy
Ciumciurumcium +802
#famemma dla plusujących wysyłam link do lestlima
wykop +47
Dzień dobry, Wykopie!
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
Otóż po dużym spadku, do poziomu poniżej 140 zł, byłem kilka tysięcy w plecy. Na szczęsćie wydarzył się cud i akcje wystrzeliły do ceny ponad 190. Długo sie nie zastanawiając, sprzedałem wszystko i jestem do przodu :) Tak ostatecznie wyszło. Teraz myśle co zrobić z kapitałem.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @Bruno_ @janushek @KosmicznyPolityk @NickciN @GiraffeMan @Socah @l_Grela_l @BoleKk87 @Odpaleniec @lewitujacytapczan @Dapred @k_x_p @dickdiepie @iHead @mr_abcd @Brant @bkwas @Hubra @KryptoMirek @ramzesisko @DestroDevil @Cole @HagbardGodman @Blurope @Lonilele @Pawel_Pe @Zaklad_ubezpieczen_aspolecznych @Psdziad @inspirer @QuerTTrutcyQ @
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
ale pisz ocb
Nawet początek ich zapowiedzi to jak dla mnie (osoby która się nie bawi w giełdę) okres promocji firmy, zabawy na giełdzie itp. no i jak dla mnie nastroje co do CDP jak i Cyberpunka wszędzie są tak pozytywne, że mało jest rzeczy które moga #!$%@? przed wypuszczeniem gry.
Ciekawy jestem na jakim poziomie będą akcję właśnie wtedy (pewnie miesiąc przed wyjściem gry sprzedawałbym akcje),