Aktywne Wpisy

masternodeBTC +233
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adamsowaanon +817
W 2016 Przejechałem Meksyk cały rowerem w 4 miesiące.
Mimo że mi się nic nie stało to było to potężne szaleństwo.
Drogą którą ja jechałem w Chiapas do Palenque, 2 lata później Polakowi i Niemcowi ucięli głowy.
Były to typy z kartelu Jalisco new generation,
Tam nastolatki dostają "bojowe" zadanie i chrzest w kartelu że muszą zabić brutalnie przypadkowego człowieka.
Krew
Mimo że mi się nic nie stało to było to potężne szaleństwo.
Drogą którą ja jechałem w Chiapas do Palenque, 2 lata później Polakowi i Niemcowi ucięli głowy.
Były to typy z kartelu Jalisco new generation,
Tam nastolatki dostają "bojowe" zadanie i chrzest w kartelu że muszą zabić brutalnie przypadkowego człowieka.
Krew
źródło: 1000021156
Pobierz

Mały projekt dla Zespołu Szkół Samochodowych w #bielskobiala - eKiosk. Na dotykowym telewizorze wyświetlany jest między innymi plan lekcji, komunikaty i nowości ze szkolnej strony internetowej.
Na telewizorze zainstalowany jest system operacyjny Debian ze środowiskiem Gnome, użytkownik jest automatycznie logowany przez GDM a następnie uruchamiana jest aplikacja eKiosk (której pakiet deb udostępniam, źródło również będzie).
Aplikacja bazuje na zainstalowanej w systemie przeglądarce internetowej, jest w pewnym sensie nakładką na nią. Uniemożliwia użytkownikowi "grzebanie" po ustawieniach, ulubionych itp. Wyświetla jedynie zdefiniowaną stronę internetową na której przygotowana jest treść dla kiosku.
źródło: comment_92RcgARLi9rO4GijO7fI28jQhRtuYeoT.jpg
Pobierzuruchamiasz na linuxie, bez window managera i z automatu nie masz gestów, itd które mogłyby pozwolić na zminimalizowanie przeglądarki
@snejdan: Można, są nawet specjalne wtyczki dla przeglądarek. Jednak wyjście z takiej przeglądarki zajmuje sekundę.
@zielonka18: Telewizor ma dodatkowo wmontowany komputer OPC
(ma na niego takie specjalne gniazdo z boku obudowy).
Windows również może być zainstalowany - to najzwyklejszy komputer.
Więcej możesz znaleźć w Google pytając o np. "Monitor dotykowy myBoard".
Ten model to dokładnie TWB-IC65.