Aktywne Wpisy
filemon111 +4
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
RudyLemur +2
Przepraszam za drastyczne zdjęcia i że pytam o takie rzeczy w internecie zamiast lekarzy, ale u kilku już byłem i mam wrażenie że oni sami już nie wiedzą jak mi pomóc.
8 września coś mnie ugryzło - nie mam pojęcia co, dodatkowo byłem poza polską, w Paryżu i był to bardzo ciepły dzień, więc nie zdziwiłbym się gdyby było to coś kompletnie nie występującego w Polsce. Na zdjęciach napisałem daty by pokazać
8 września coś mnie ugryzło - nie mam pojęcia co, dodatkowo byłem poza polską, w Paryżu i był to bardzo ciepły dzień, więc nie zdziwiłbym się gdyby było to coś kompletnie nie występującego w Polsce. Na zdjęciach napisałem daty by pokazać
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-18 2143072
Pobierz

źródło: comment_tH0DuqZAXOFb8K859z6ipdd9pf3SdTwx.jpg
PobierzA ciekawe,dlaczego akurat ja( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jan_Kovsky: o ja p------e dobra tam są drzwi XD żegnam
Sam nie lubię wynoszenia jej na jakieś piedestały czy wielbienia ale dodałem zdjęcie bo mi się podobało.
Rozumiem, że tobie się może nie podobać ale sugerowanie, że nie jest ładna (lub wręcz przeciętna XD) to jakieś p---------e głupot.
O drugim komentarzu nie wspomnę, szkoda strzępić ryja.
źródło: comment_UejRVDIBocDrhzKXvEw5xiIgHK45WREG.jpg
Pobierzźródło: comment_IG2iPYBImbS6sLnLafuxF4Cu0RFkxygB.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora