Wpis z mikrobloga

@Wariat_Z_Mokra_Glowa: Możesz się odrodzić i normalnie wygrać, jest nawet achievement: zostań zabity przez loco ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jeśli masz małą (młodą) mapę to ustawiaj sobie auto save co 10 minut, zapisuje się moment i nie szkoda tego czasu. W większych mapkach auto save potrafi trwać naprawdę dłuuuugo ( ͡° ͜ʖ ͡°). Z czasem dojdziesz do momentu, gdy będziesz miał już tak
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry: Myślisz, że skąd ludzie mają nabite po 4k+ godzin... z siedzenia codziennie po 4 godzinki przez 3 lata ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jeśli stawiam nową fabrykę, i muszę dajmy na to zrobić do niej 10k beaconów i co za tym idzie jakieś 25k modułów 3lvl to mam patrzeć w ekran godzinami jak się produkują? Dozoruję co jakiś czas a comp 24/7. Elo ( ͡°
  • Odpowiedz
@Semigod: Ja tam mam zawsze coś do roboty. Nie zdarzyło mi się nigdy, żebym musiał patrzeć w ekran i czekać, poza momentami, gdy czekałem, żeby się wydobyły całe surowce, bo nie lubię stawiać na nich (nie lubię marnować). Chociaż nawet i wtedy się coś robiło na boczku. A produkty u mnie robią się cały czas do określonego (dużego) poziomu. Potem tylko zamawiam odpowiedni pociąg i mam wszystko co mi potrzeba
  • Odpowiedz