Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +829
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +52
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

#tatuaze
źródło: comment_0GHSfktsgNyGYWrcqDtGFwkjYdMw2w63.jpg
Pobierz@TomgTp: Tak. Oprócz niego mam jeszcze śmierć oraz pustelnika
źródło: comment_GEWPgufSrLXKydCPJq3shatvAaFAoiK0.jpg
Pobierz@Gomusss: Super. Takie są dobre :)
@dziki: Też myślę czy nie zrobić dodatkowa symboli w wolnych miejscach
@Grubo_W_Uj: Dzięki
@kamyczeq: Dzięki
@GhostTrick: Również dziękuję
@1jeden11: Bardzo mi się podobają stare ryciny oraz grafiki z kart tarota. Takim o to sposobem znalazły się na mojej
Przepraszam tylko za slaba jakosc, ale robienie samemu zdjec wokol calej reki jest ciezkie i dziwne( ಠ_ಠ)
źródło: comment_eAtVO9xwuRn57wO9KQ9OViP67WioTquC.jpg
Pobierz@1jeden11: Z nieba mi spadles. Szukalem wlasnie nowych wzorow zeby sobie zrobic i wiem juz ze to bedzie ktorys z nich. Osobiscie tez bardzo podobaja mi sie pracy Albrecht Dürera. U kogo robiles swoje tatuaze? Z checia zobacze jego prace i moze sam sie wybiore
źródło: comment_A5Nd1kIBX3Nt9jrhbeWYe6DGSIOkUS8Q.jpg
Pobierz