Aktywne Wpisy
AIicja +33
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych
Clefairy +323
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
To nie są już urojenia foliarzy, amerykański Departament Obrony opublikował oficjalny dokument, który udowodnił, że agencja sfinansowała badania tuneli czasoprzestrzennych, zaawansowanych systemów niewidoczności oraz manipulacji dodatkowymi wymiarami czasoprzestrzeni.
Link do znaleziska: (dodałem tłumaczenie w komentarzu) https://www.wykop.pl/link/4757817/pentagon-ujawnil-ze-wydal-22m-na-badania-ufo-wormhol-napedu-warp-telepatii/
#swiatnauki #gruparatowaniapoziomu #liganauki #ligamozgow #nauka #spoleczenstwo #wojsko #teoriespiskowe #bron #ciekawostki #technologia #usa
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Poprawiam, bo to nie jest u Ciebie chyba przypadek - w dwóch miejscach napisałeś świadomie Wormhol.
Słuszna racja .
Sorry pisałem z pamięci i nie sprawdziłem.
Był o tym nawet film
Ja oglądałem nawet taki film, który pasuje jak ulał do tematu :)
#gimbynieznajo
Komentarz usunięty przez autora
https://www.defence24.pl/kongres-uchwalil-budzet-pentagonu-na-rok-2019
Warmhole
czt. Ciepła dziura
@RFpNeFeFiFcL: @Atraktor: no i czego to niby dowodzi? U nas na przykład, Polski rząd wydał miliony na budowę elektrowni atomowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)