Na początek serdecznie dziękuję wszystkim za przybycie! To był wspaniały turniej, nie zapomnę go nigdy ( ͡º͜ʖ͡º)
Na miejscu zjawiło się aż 11 uczestników. Ostatecznie graliśmy na 2 stołach, gdyż zabrakło miejsca na trzeci xd Po wstępnych, niezwykle zaciętych rozgrywkach w ramach dwóch grup, wyłoniliśmy 4 pretendentów do tytułu mistrza, którzy walczyli w pocie czoła o wspaniałe nagrody xd Wyniki kształtują się następująco:
Zwycięzcom i pozostałym uczestnikom serdecznie gratulujemy ;)
Na pewno powtórzymy turniej w przeciągu tygodnia/dwóch, choć na pewno w innym miejscu, żeby było więcej swobody ( ͡º͜ʖ͡º) Jeśli macie jakieś pytania, sugestie, zarzuty to na PW :d Mam nadzieję, że wszyscy sobie w miarę pograliście i jeszcze nie raz się zobaczymy w tych czy innych okolicznościach.
@busz_menka: bardzo ładnie dziękuje za organizację tego eventu. Wspaniały to był turniej, nie zapomnę go nigdy :) A czego sobie życzę w następnym? Tego samego co w ostatnim. Dużo grałem, bo bardzo to lubię, dużo przegrywałem no i dużo biegałem :)
@ElCidX kiedyś grałem codziennie w szkole sportowej (ale akurat inny profil niż pingiel) ale było to ponad 8 lat temu. Od tego czasu gram raz na rok ))¯_(ツ)_/¯
Na początek serdecznie dziękuję wszystkim za przybycie! To był wspaniały turniej, nie zapomnę go nigdy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na miejscu zjawiło się aż 11 uczestników. Ostatecznie graliśmy na 2 stołach, gdyż zabrakło miejsca na trzeci xd Po wstępnych, niezwykle zaciętych rozgrywkach w ramach dwóch grup, wyłoniliśmy 4 pretendentów do tytułu mistrza, którzy walczyli w pocie czoła o wspaniałe nagrody xd
Wyniki kształtują się następująco:
I miejsce: @Phillippus
II miejsce: @Balcar
III miejsce: @eXquisit zwany Expo
IV miejsce: @ZaczynamOdNowa
Zwycięzcom i pozostałym uczestnikom serdecznie gratulujemy ;)
Na pewno powtórzymy turniej w przeciągu tygodnia/dwóch, choć na pewno w innym miejscu, żeby było więcej swobody ( ͡º ͜ʖ͡º) Jeśli macie jakieś pytania, sugestie, zarzuty to na PW :d
Mam nadzieję, że wszyscy sobie w miarę pograliście i jeszcze nie raz się zobaczymy w tych czy innych okolicznościach.
Zapraszam do obserwowania i korzystania z tagu #trocheruchuwkatowicach
#katowice #slask
źródło: comment_7eZNSpifP81aa5RiGsMnmZ7RM9yziL0m.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Dziękuję wszystkim a szczególnie @busz_menka za ogarnięcie tego i nagrody dla zwycięzców!