Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Ale to zajebeiste
Po 8h w grze, odblokowałem technologie baterii i dopiero będę kombinował jak je zacząć robić XD
A w ogóle to zasillalem ogromną fabrykę jednym silnikiem parowym( działa to działa, pewnie jak zabraknie energii to przestanie pewnie)no I tak w końcu ogarnąłem że coś wolno to wszystko chodzi XD
A w military miałem w------e cały czas i teraz te małe gówna mnie niszczą :/
Odpalam od nowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
No jaram się już zrobiłem początek fabryki typu main bus i działa zajebiscie, ciekawe jak daleko dojdę tym razem zanim odkryje co z------m xD
Sorry za zdjęcie ale nie mam internetu w laptopie
źródło: comment_boNIqDFJfaXbIOB7Qj09FCE0WaUG1yB6.jpg
Pobierz