Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak zmniejszyć libido..?

Jestem singielką z wyboru, po bardzo ciężkim związku nie zamierzam już zaufać żadnemu facetowi i wybrałam całkowicie samotne życie. Każdą propozycję poznania kogoś odrzucam. Ostatni raz s--s uprawiałam ponad dwa lata temu (bardzo słaby).
Nie wiem czemu ostatnio (od kilku tygodni) jestem tak napalona, ze ledwo funkcjonuje. Jestem ciagle podniecona, przerabiam w głowie różne wyobrażenia, fantazje, co nie pozwala mi się skupić na pracy. Masturbuje się jakieś 3-5 razy dziennie (w tym raz dziennie w pracy), nic nie pomaga żeby rozładować to napięcie. Co robić? Czuje się jak chora.
S--s z facetem, nawet przygodny, odpada, brzydzę się. Jakieś leki, #narkotykizawszespoko ?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem czemu ostatnio (od kilku tygodni) jestem tak napalona, ze ledwo funkcjonuje.

@AnonimoweMirkoWyznania: Temu, że próbujesz wyprzeć jedną ze swoich podstawowych potrzeb. Gdybyś się starała odwrócić uwagę od swojego "problemu" przez znaczne zwiększenie aktywności fizycznej czy poświęcenie się czasochłonnemu hobby, to mogłabyś normalnie funkcjonować, a brak seksu byłby tylko dyskomfortem.

Co robić?

Znajdź sobie faceta
  • Odpowiedz
@Milady88: mi pomoglo bardzo do tego zmiana diety wykluczylem czerwone mieso jem wiecej ryb i troche kurczaka :) + ziolo wieczorem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kobiecy tylek dla mnie jest tak samo sexi teraz jak babka z piasku xD
  • Odpowiedz