Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak zmniejszyć libido..?

Jestem singielką z wyboru, po bardzo ciężkim związku nie zamierzam już zaufać żadnemu facetowi i wybrałam całkowicie samotne życie. Każdą propozycję poznania kogoś odrzucam. Ostatni raz s--s uprawiałam ponad dwa lata temu (bardzo słaby).
Nie wiem czemu ostatnio (od kilku tygodni) jestem tak napalona, ze ledwo funkcjonuje. Jestem ciagle podniecona, przerabiam w głowie różne wyobrażenia, fantazje, co nie pozwala mi się skupić na pracy. Masturbuje się jakieś 3-5 razy dziennie (w tym raz dziennie w pracy), nic nie pomaga żeby rozładować to napięcie. Co robić? Czuje się jak chora.
S--s z facetem, nawet przygodny, odpada, brzydzę się. Jakieś leki, #narkotykizawszespoko ?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

UprzejmyJabol: Tu OPka bez kodu : mam 30 lat. Nie chcę mieć relacji ani związkowej ani tym bardziej niezwiazkowej, bo właśnie nie jestem roksą, żeby pakować się w wynalazki fwb, które wybitnie kłócą się z moja moralnością i poczuciem własnej wartosci. Czułabym się szmatą. I nie, nie jestem religijna, jestem wychowana przez ateistów na ateistke.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania wpadnij w depresję, albowiem zaciagnij długi, p---------l na glupoty, a potem przyduszona spłacaniem siedź w domu i uzalaj się. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pk prostu zastanów się co było nie tak z poprzednimi facetami, może miejsce ich poznawania było do d--y, może celujesz w jakiś chadów, którzy Cię zdradzali bo nie byłaś z ich ligi, może byłaś po prostu z kolesiami mającymi dużo mniejsze potrzeby niż
  • Odpowiedz
nie jestem roksą, żeby pakować się w wynalazki fwb, które wybitnie kłócą się z moja moralnością i poczuciem własnej wartosci. Czułabym się szmatą.

@AnonimoweMirkoWyznania: Ja rozumiem, że s--s bez miłości nie jest dla każdego, ale nie dorabiaj do tego takiej p-----------j ideologii i nie utożsamiaj F&B z k-------m, bo się bardzo mylisz i wychodzisz na strasznego mohera.
Jeśli dla ciebie rozłożenie nóg i danie komuś d--y za kasę jest tym
  • Odpowiedz
PolnaEkolożka: @AnonimoweMirkoWyznania:

Jestem singielką z wyboru, po bardzo ciężkim związku nie zamierzam już zaufać żadnemu facetowi i wybrałam całkowicie samotne życie. Każdą propozycję poznania kogoś odrzucam.

Dzieciaku xD jak trochę dojrzejesz i będziesz starsza niż te zgaduję osiemnaście lat które teraz masz to przejdzie ci czas burzy hormonów, libido samo spadnie będziesz z żenadą wspominać jak się teraz ostentacyjnie obrażasz na cały świat.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
  • Odpowiedz
IncredibleMrsFox: Jak źle trafiałaś na facetów za każdym razem to może masz jakiś źle wryty szablon preferencji wobec partnera, może jakaś terapia? Skoro wcześniej z kimś byłaś, to raczej to, że jesteś teraz sama to bardziej ucieczka niż decyzja zgodna z Twoimi potrzebami. @GoSiulKa: dlaczego kobieta która nie lubi przygodnego seksu to od razu moher? Może szybko się przywiązuje i nie chce ryzykować emocjonalnego i uczuciowego ambarasu? Wbrew pozorom
  • Odpowiedz
Jestem singielką z wyboru, po bardzo ciężkim związku nie zamierzam już zaufać żadnemu facetowi i wybrałam całkowicie samotne życie.

nie jestem roksą, żeby pakować się w wynalazki fwb, które wybitnie kłócą się z moja moralnością i poczuciem własnej wartosci. Czułabym się szmatą.

@AnonimoweMirkoWyznania: no to przykro mi, ale nie ma już dla ciebie nadziei. kup największe d---o, jakieś znajdziesz. może to ci coś pomoże.
  • Odpowiedz