Aktywne Wpisy
jacekparowka +671
Zaczynamy kolejny tydzień nowoczesnego niewolnictwa czyli pracy na etacie, dlatego wszystkim tyrającym na kogoś przypominam zasady zachowania zdrowia psychicznego w k0łchozach:
1. Żadnych własnych inicjatyw, robić tylko to co ktoś wam każe
2. Zero starania się przy jakichkolwiek zadaniach, robić byle jak
3. Udawać że się coś robi w jak największym możliwym wymiarze czasowym i w tym czasie nie robić nic związanego z r0botą
A wszystkim cuckoldzikom starającym się w r0bocie ponad absolutne minimum przypominam, że wasz szef zarabia na was 10x więcej niż wam płaci (pic rel), a jak mu zacznie gorzej iść to was wywali bez mrugnięcia okiem, nieważne jak się staraliście
1. Żadnych własnych inicjatyw, robić tylko to co ktoś wam każe
2. Zero starania się przy jakichkolwiek zadaniach, robić byle jak
3. Udawać że się coś robi w jak największym możliwym wymiarze czasowym i w tym czasie nie robić nic związanego z r0botą
A wszystkim cuckoldzikom starającym się w r0bocie ponad absolutne minimum przypominam, że wasz szef zarabia na was 10x więcej niż wam płaci (pic rel), a jak mu zacznie gorzej iść to was wywali bez mrugnięcia okiem, nieważne jak się staraliście
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
Jak zmniejszyć libido..?
Jestem singielką z wyboru, po bardzo ciężkim związku nie zamierzam już zaufać żadnemu facetowi i wybrałam całkowicie samotne życie. Każdą propozycję poznania kogoś odrzucam. Ostatni raz s--s uprawiałam ponad dwa lata temu (bardzo słaby).
Nie wiem czemu ostatnio (od kilku tygodni) jestem tak napalona, ze ledwo funkcjonuje. Jestem ciagle podniecona, przerabiam w głowie różne wyobrażenia, fantazje, co nie pozwala mi się skupić na pracy. Masturbuje się jakieś 3-5 razy dziennie (w tym raz dziennie w pracy), nic nie pomaga żeby rozładować to napięcie. Co robić? Czuje się jak chora.
S--s z facetem, nawet przygodny, odpada, brzydzę się. Jakieś leki, #narkotykizawszespoko ?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Pk prostu zastanów się co było nie tak z poprzednimi facetami, może miejsce ich poznawania było do d--y, może celujesz w jakiś chadów, którzy Cię zdradzali bo nie byłaś z ich ligi, może byłaś po prostu z kolesiami mającymi dużo mniejsze potrzeby niż
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja rozumiem, że s--s bez miłości nie jest dla każdego, ale nie dorabiaj do tego takiej p-----------j ideologii i nie utożsamiaj F&B z k-------m, bo się bardzo mylisz i wychodzisz na strasznego mohera.
Jeśli dla ciebie rozłożenie nóg i danie komuś d--y za kasę jest tym
Dzieciaku xD jak trochę dojrzejesz i będziesz starsza niż te zgaduję osiemnaście lat które teraz masz to przejdzie ci czas burzy hormonów, libido samo spadnie będziesz z żenadą wspominać jak się teraz ostentacyjnie obrażasz na cały świat.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: no to przykro mi, ale nie ma już dla ciebie nadziei. kup największe d---o, jakieś znajdziesz. może to ci coś pomoże.
Komentarz usunięty przez autora
Pozdrawiam cieplutko (。◕‿‿◕。)