Aktywne Wpisy
26 dni urlopu w Polsce to żart xD Przychodzi sezon letni i nagle tutaj Zdzisia nie ma 2 tygodnie, Ani 3 tygodnie, Basi nawet cały miesiąc (bo jeszcze przechodzi niewykorzystany xDD). Następnie ci sami ludzi biorą sobie jakieś dni wolne w majówki, na żądanie bo ktoś pochlał czy chce sobie jechać do energylandi w środku tygodnia. Jak w tym kraju ma być dobrze skoro ludzi nie ma w pracy praktycznie? Co chwila
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
Jak zmniejszyć libido..?
Jestem singielką z wyboru, po bardzo ciężkim związku nie zamierzam już zaufać żadnemu facetowi i wybrałam całkowicie samotne życie. Każdą propozycję poznania kogoś odrzucam. Ostatni raz seks uprawiałam ponad dwa lata temu (bardzo słaby).
Nie wiem czemu ostatnio (od kilku tygodni) jestem tak napalona, ze ledwo funkcjonuje. Jestem ciagle podniecona, przerabiam w głowie różne wyobrażenia, fantazje, co nie pozwala mi się skupić na pracy. Masturbuje się jakieś 3-5 razy dziennie (w tym raz dziennie w pracy), nic nie pomaga żeby rozładować to napięcie. Co robić? Czuje się jak chora.
Seks z facetem, nawet przygodny, odpada, brzydzę się. Jakieś leki, #narkotykizawszespoko ?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
nie warto scigac tego co nieosiagalne albo starac sie zdobyc cos co nie da pelnej satysfakcji
lepiej skupic sie na innych rzeczach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mam lekko podwyższoną prolaktyne i libido 1.5/10 :D
U psychologa byłam, owszem, wszystko ze mną w porządku. Temat rozstania przepracowałam na terapiach (nie mam 18 lat), wszystko przebiegło jak trzeba.
@AnonimoweMirkoWyznania: XD
#heheszki
A tak na poważnie jak nie faceci to sa jeszcze dziewczyny ;)