Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@medix: Tekstowo w polskim rapie rządzi Golin, reszta nie ma podjazdu, więc Małpa nie rządzi nawet w Toruniu, bo są z tego samego miasta xD można sto razy słuchać i nadal wyłapywać nowe smaczki, zapraszam:
WillyJamess - @medix: Tekstowo w polskim rapie rządzi Golin, reszta nie ma podjazdu, ...
  • Odpowiedz
@medix: obecne newschoolowe guano i autotune powinno być karalne. Tanie g---o dla generacji Z z głośniczkami bluetooth. Pojęcie "polski rap" zostało w ostatnich latach zdeprecjonowane do poziomu Rowu Mariańskiego.
  • Odpowiedz
@krol_bolu:

no to popatrz może na producentów tej płyty i zobacz sobie jakie produkcje zrobili w następnych 4 latach. Same dyskografie pokazują, że ta płyta ich wypromowała do czołówki i mówimy tu o The Returnersach albo 2stym

a czyli robiąc wtórne produkcje na zacofanej polskiej scenie tamtych lat stali się popularni i mogli robić wtórne produkcje dla kolejnych truskolowych klonów i dlatego ta płyta jest świeża? xD

No i nie wiem czy tylko u nas były takie bity np "Cats & Dogs" Evidencea przypada na dwa lata później i jest to to
  • Odpowiedz
@DzdzystyDzejson: bardzo dobrze, spodziewa się 4 dziecka z żonką i przekazał właśnie 10 milionów na cele charytatywne, a ty jak tam życie? Też wygrywanko czy wylewanie frustracji na portalu ze śmiesznymi obrazkami? ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Zobacz jakie tu są konstrukcje słowne.

Technicznie ten kawałek jak i cała płyta zjada

O k---a płyta która w 2009 roku jest hołdem dla lat 90s, zarapowana na klasycznych dla tamtego okresu podwojnych rymach została nazwana technicznym r----------m XD Wspaniały temat.
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Ja kocham te płytę, ale jak widze jaką ideologię tu ludzie dorabiają to się płakać chce. Sam Małpa nawija słusznie

Jedni dziś dają filozofie wprost ze słowników, ja daję tylko teksty do bitów

A ci tu się spuszczają nad przekazem
  • Odpowiedz
Technicznie ten kawałek jak i cała płyta zjada większość polskiego hh po 2004 roku.

@krol_bolu: Dobry żart, choć płyta jest dobra to jej bym tak nie gloryfikował i na niej się skończył.
  • Odpowiedz