Aktywne Wpisy

slawomirus +569
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
źródło: temp_file1399281810478556361
Pobierz
stanley___ +24
#zwiazki #rozowepaski
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
źródło: 1000062456
Pobierz

#hiphop #rap #muzyka #polskirap #rapsy
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawy jestem co uznajesz za "swiezosc" w muzyce, gdzie dzisiaj wszytsko jest wtorne, szczegolnie w rapie. Wedlug mnie tu bardziej chodzi, ze swiezy album to taki, do ktorego sie wraca po wielu latach i nadal czuje sie przyjemnosc ze słuchania. Tak wlasnie mam z Evidence, Cunninlynguists, Hilltop Hoods, The Four Owls. Szczególnie dobrym przykladem jest tutaj ostatnia pozycja i abum sow "The Natural Order".
A slyszal pan ostatni album Anta i Sluga? Bardzo dobra rzecz. Slug to taki nasz Łona z depresją. :)
jak wszystko jest wtórne? W tej dekadzie rap się mega rozwinął w każdą stronę, jest bardziej różnorodny niż kiedykolwiek a nowe stylówki wyrastają jak grzyby po deszczu.
źródło: comment_kVu9YImfhtZx0eD4KjlMak4XPpwM7oQF.jpg
Pobierz@ShadyTalezz: logiczne i mądra, merytoryczna wypowiedź poparta argumentami
Wykopki: słuchasz c------j muzyki, hehe zaorane
@medix: dopisałeś do tego prowokacyjny komentarz wywyższając swój gust a teraz się dziwisz, że ludzie dyskutują xD
Ostatnie JMT bardzo dobre, ale grubasek juz dawno sie skończył, ratują go tylko produkcje Stoupe, ale i on juz nic nowego nie wymysli, trudno oczekiwac od 40 rapera i 44 letniego producenta czegos odkrywczego.
Polecam Red Martina, trochę inny rap, za produkcje odpowiada tam wlaśnie stoupe.
Spoko, a co jescze mozna w rapie wymyslic? Wprowadzono elektronikę i teraz wszystko juz mkze tylko byc powielane. A swoja droga, to polecam
źródło: comment_4fyvdAVTjukpRWK9Oj2obBOU1GXmyREg.jpg
Pobierzjakbym wiedział to bym to bym tu nie pisał tylko zbierał hajs ( ͡° ͜ʖ ͡°)