Aktywne Wpisy

hitxol +134

Wraczek +225
Strajk czy nie, smutne jest to, że reszta społeczności wyśmiała tą idee.
Moderatorzy wykopu na was plują, banują z czapy bez uzasadnienia, teraz afera z multikontami, a wy?
Ja chce jeszcze raz xDDD
I konieczne trzeba pocisnąć tym którzy chcieli w jakikolwiek sposób temu zaprotestować.
Syndrom niewolnika ha-tfu.
#wykopgate20
Moderatorzy wykopu na was plują, banują z czapy bez uzasadnienia, teraz afera z multikontami, a wy?
Ja chce jeszcze raz xDDD
I konieczne trzeba pocisnąć tym którzy chcieli w jakikolwiek sposób temu zaprotestować.
Syndrom niewolnika ha-tfu.
#wykopgate20

Co o tym sadzicie? Kupilem dla jaj ale zajebista kierownica super sie ciesze ze odkrylem ten tag!
#axeliocontent
źródło: comment_KbPyg4BYpV1tbjDBJBLfvCupnLgIeWRX.jpg
Pobierzwystarczy porownac z tym co prawdziwy trol pisze pod filmem
to trzeba by ladniej nagrac
wiesz co ujdzie chociaz to bardziej klapa od smietnika/kibla/wyrob plastikopodobny a nie ekran bo ekranu tam jest z 6 cali (nie no moze dzieki temu trudniej go zlamac skoro siedzi w takiej kupie plastiku). wiem ze byly troche wieksze ale nigdy mi
a nie te maluchy do duzych konsol co ledwo rozmiar plyty DVD maja
@RetroTroll to ty dla siebie masz swoja kolekcje czy dla jaj ?
a co on powie podszyw, az mi zal ze to taki slaby troll xD ech liczylem na wiecej a nie tylko jakies sranie pod tagiem.
Zeby bylo jeszcze ciekawiej to podpieta jest do takiego TV co pare lat temu kupilem https://thumbs.img-sprzedajemy.pl/1000x901c/86/52/4c/idx-cali-pilot-bialystok-1321388.jpg
Ogolnie pod kogo sie on podszywa, bo juz sie gubie kto jest kim. Za duzo
a proporcje jak proporcje, wiesz ja go nigdy nie uzywalem na powaznie, kupiony zeby miec wersje portable czy cos takiego i to gdzies w 2007r?
teraz to ekrany prawie na ulicy leza