Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +378
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz
P4ncak3 +23
Pamiętam jak bylem mały i mama mi powtarzała ze nie ma nic gorszego niż facet co zostawia swój żonę dla młodszej. Ze kobiety starzeją sie jak mleko a mężczyźni jak wino i tym drugim palma dobija i biorą sobie młode kochanki zostawiając starą żonę w tyle. I dlatego tez, mama ma oddzielność majątkową z ojcem i nieruchomości są na nią zapisane- "na wszelki wypadek". Zawsze zakładało sie ze kobieta która jest młoda
źródło: Screenshot 2025-10-06 063157
Pobierz

U mnie jakieś 75% trafia do pop, ale mi to akurat pasuje bo mam bliżej i po drodze, a paczkomat najbliższy nie. No, ale znowu nie można odebrać o 3 w nocy tak jak w paczkomacie
jeszcze się śmialiśmy pod koniec zeszłego roku że n----------ą z tymi paczkami 2 tygodnie przed świętami żeby buforować wolne miejsce jak się spóźnialscy obudzą z prezentami
k---a - właśnie dostałem smsa że paczka do odbioru w paczkomacie
...zmienia faktu że nie znam osoby (poza tobą), która by na paczkomaty narzekała. ale tak serio serio. może ktoś cię w sortowni inpostu kojarzy z maila czy numeru telefonu i nie lubi?
a jeszcze zwrot w ramach smarta to jest piękna sprawa - żadnego drukowania etykiet, NIC. zlecasz w
@Loloman: no dobra, ale z moich doświadczeń, a nie jestem piwniczakiem z dwójką znajomych, z czego jeden wymyślony a drugi jebnięty, i z powyższego cytatu wynika że występują problemy obszarowo i to nawet w obrębie jednego miasta albo nawet dzielnic. dziwne...
źródło: comment_Tsdrld9yMEJuWqmJKnPe2VX9C4qOJOTk.jpg
Pobierz