Aktywne Wpisy

Krznl +80
Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕ•ᴥ•ʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po

Defined +77
Jaaapierdziele, niech on to zrobi, wiecie jakie będzie eldorado na rynku w Polsce (i Rumunii, Białorusi, Ukrainie) z tego powodu? xDD COVID 2.0, albo i nawet lepiej. #programowanie #programista15k
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-06 000210
Pobierz

@scroller: sugerujesz ze wale twoja niezywa stara? (ʘ_ʘ)
grubo idzie xD
@scroller: nigdzie nie napisalem ze to moja dziewczyna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Homodoctus: Idę, bo:
1. Znów masz problemy z czytaniem - pisałem wcześniej, że moja kobieta się szanuje i nie ma potrzeby świecenia dupą, bo nie
źródło: comment_LAXQd3mem5cIdZEEsFmUfJNs1M9CylRe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@sEB-q: myslisz ze rozowa @scroller zrobila to przez przypadek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kamyczeq: Zabawne jak debil definiuje kogoś jako debila :) Wracaj pod swój kamyczek, kamyczku :)
źródło: comment_RML6nfnxGRichfEuT10TyIPX0xM2a3Zu.jpg
Pobierzźródło: comment_pH6kgQo9ZFPmqdpFVmQEort1ET4pTEp8.jpg
Pobierz