Wpis z mikrobloga

Jakie są wasze tzw. "red flagi" (niepokojące sygnały, coś co was odrzuca) podczas poznawania #rozowepaski ?

Ja zacznę:

1. Tipsy (i cała reszta wymyślnego gówna, które się nakłada na paznokcie)
2. Farbowane włosy (żadna farba nie może oddać naturalnego koloru i blasku, poza tym odrosty eww. Różowe włosy? No way!)
3. Tatuaże ( Nawet jak jest nieźle zrobiony, to po roku pewnie zgubi kolory. Poza tym to dziwne)
4. Nadwaga (Głównym zasobem kobiety jest wygląd, więc jak nie potrafisz powstrzymać się od żarcia, to jak to świadczy o tobie, hę?)
5. Mocny makijaż (kiedyś tylko #!$%@? go miały) naturalne piękno obroni się samo
6. Niski iloraz inteligencji/ bycie "wariatką" (haha,ale jestem #!$%@?!!! lol lol xD lmfao! xD)

Jakie są wasze propozycje?

#niebieskiepaski #zwiazki #tinder #pytanie
tytanos - Jakie są wasze tzw. "red flagi" (niepokojące sygnały, coś co was odrzuca) p...

źródło: comment_6o2lwPdyyn26NxBhEWSvd0shq1qlZdhA.jpg

Pobierz
  • 197
@tytanos:

1. Nadwaga
2. Krótkie włosy (na chłopaka, łyse boki itp.)
3. Kolczyk w nosie jak od krowy
4. Włosy niebieskie, różowe i inne jak jakaś emo
5. Oversize ciuchy - to już zaraz widać, że chce być inna niż wszystkie, skrywać cośtam i bla bla.
6. Tatuaże
@tytanos: tipsy i każde paznokcie dłuższe niż pół centymetra od opuszka, wycięte brwi.
Wzrost powyżej 180cm
Jak nie je mięsa lub wydziwia z dietami
Taka, która boi się lub brzydzi widoku krwi lub kupy
Leniwa, która nawet nie zmyje kubków po sobie. A to łatwo widać po kilku szklankach walających się po mieszkaniu.
Imprezowiczka, bebe
No i palaczką, nic nie mam do palaczek ale nie chciałbym być z taką w związku.
@tytanos: Wszystkie, absolutnie ładne dziewczyny, które kiedykolwiek spotkałem mówiły mi, że taki ich podstawowy "red flag" to sytuacja, w której okazuje się, że koleś jest taką typowa #!$%@?ą z polibudy, takim zasranym niby purystą, niby minimalistą, "antsysystemowcem", panem "bo ja myślę logicznie i chłodno analizuję, ja jestem taki normalny" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
20. Tatuaże

@Magdalie: Ja zasugerowałem to samo w drugą stronę i zwyzywano mnie od pustego dzbana wychowywanego przez patusów. Obawiam się, że już ktoś ze Znakiem Polski Walczącej wydzierganej na szyi i tribalem na ramieniu przejmuje Ci konto xD
@Jagoo: to ja tylko w dwóch punktach podpadam. Słucham rapu i noszę t-shirt w spodniach, ale tylko gdy mam bluzę na wierzchu. Przy samym t-shircie noszę na wierzchu xD
@Magdalie: Nie zasugerował, że nie lubi tatuaży, tylko cytując ''kobieta, która ma tatuaże nadaje się do jednego'' i ''jest z patologii''.

@KasandrycznyMuminek: Nie manipuluj żałosny człowieku. Zostałeś nazwany dzbanem, bo nim jesteś. Magdalie dobrze odpowiedziała, że jest to kwestia gustu i estetyki i nie każdemu się musi taka forma sztuki podobać. Szukałeś kogoś do kółeczka wzajemnej adoracji, jednak się pomyliłeś, bo dziewczyna ma coś w głowie, natomiast ty masz tam