Aktywne Wpisy

#stalowawola #nieruchomosci #mieszkania
To jest gurwa skandal. Podkarpacka umieralnia zwana Stalową Wolą lub jak niektorzy mowia Aluminiową Niewolą. Mieszkanie 48m2. Przyszla podwyzka czynszu na 1100zł. Tysiac jbane sto złotych za 48m2 w wielkiej płycie. Juz nawet nie mowie ze za takie mieszkania po 400k wołają, gdzie 300 bym za to nie dał. Plus jak ktos wynajmuje to teraz trzeba liczyc z 1500-2000 dla wlasciciela mieszkania. A
To jest gurwa skandal. Podkarpacka umieralnia zwana Stalową Wolą lub jak niektorzy mowia Aluminiową Niewolą. Mieszkanie 48m2. Przyszla podwyzka czynszu na 1100zł. Tysiac jbane sto złotych za 48m2 w wielkiej płycie. Juz nawet nie mowie ze za takie mieszkania po 400k wołają, gdzie 300 bym za to nie dał. Plus jak ktos wynajmuje to teraz trzeba liczyc z 1500-2000 dla wlasciciela mieszkania. A

nocnica +14
W którym roku dostaliście/kupiliście swój pierwszy telefon komórkowy? :) Ja dostałam od rodziców jak szłam na studia, czyli w 2004. Siemens C-45 :D
#pytanie #kiciochpyta #ankieta #telefonkomorkowy
#pytanie #kiciochpyta #ankieta #telefonkomorkowy

Wiki jest szybka https://pl.wikipedia.org/wiki/Pawe%C5%82_Adamowicz#Dzia%C5%82alno%C5%9B%C4%87_polityczna
źródło: comment_arl4rNJXjdnmdDuDoJ9ygIPKKHGxJkbP.jpg
Pobierzźródło: comment_4VgVw62bq0OmToS8qZTJFl1iTVCGqOYH.jpg
Pobierz90 dni od założenia konta, co najmniej 500 nieusuniętych edycji i zero banów w historii.
Raczej ktoś ze złymi intencjami nie dotrwałby do automatycznego włączenia uprawnień redaktora.