Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +269
Jak czujecie się z tym, że biorąc kredyt hipoteczny bank wygeneruje dla was z powietrza pieniądze, które będziecie potem zwracać 20 lub 30 lat, marnując przy tym bezcenny i niemożliwy do odzyskania czas własnego życia na spłatę powstałych znikąd pieniędzy oraz odsetek w wysokości 400%?
Blisko połowa kwoty wygenerowanej wam przez bank pójdzie na czysty zysk dewelopera. To będą lata waszego życia w pracy na sam zysk kogoś, kto hehe wstawał rano,
Blisko połowa kwoty wygenerowanej wam przez bank pójdzie na czysty zysk dewelopera. To będą lata waszego życia w pracy na sam zysk kogoś, kto hehe wstawał rano,

Kieranz +493
A wy, jakie kanały historyczne oglądacie? Ja swoją wiedzę czerpię głównie z tego kanału. A nowy materiał zapowiada się wyśmienicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ciekawostkihistoryczne #historia #youtube
#ciekawostkihistoryczne #historia #youtube
źródło: temp_file6972279745208960464
Pobierz

To jest JULKA
dynamiczna, jędrna, świeża p0lka witaminka w gotowości
gotowa do zabaw przyjemnych i pożytecznych, do całkowitego oddania się, do poczucia tej bliskości, wstawiająca swoje ukryte bogactwo na tag #wgw
jak robi masaż bolca to wydaje takie okrzyki że aż szyby nie wytrzymują, dzika niczym lwica z afrykańskiej sawanny
ale nie dla Ciebie
ani dla mnie
nie dla nas
Dla chada-180(cm) to
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #logikarozowychpaskow
źródło: comment_WCO8sD5jl8K1NIuFqpLvBHd0VzvTYoZQ.jpg
PobierzWe inwestuj. Będziesz miał nawet ze 171,5 w nich, także mniejszy Przegryw już
Miałki umysł, troje dzieci każdy z innym, a może gdy dojdzie do niej, że była tylko zabawką, lalką do ruchania, zostanie feministką?
Przykro mi że nie da się pomóc takim zbuntowanym i zarozumiałym nastolatkom.
@fapowiczowski: mam maxy i mimo ich 10 loszek w klasie jest ode mnie wyższych
Przytuliłbyś, całowałbyś, no i w końcu... ruchałbyś, co nie? Pytanie retoryczne...
Mając 181cm to wszystko jest możliwe. Weź udział w I edycji NORMIE COACHINGU szczegóły tutaj https://www.wykop.pl/wpis/38216083/180cm-badz-wiecej-wzrostu-samotnosc-konto-na-wypok/