Wpis z mikrobloga

@marcooo80: jeszcze dodam, że kobiety używają równoprawnienia tak jak im wygodnie

rownouprawnienie daje korzysc kobiecie w danej sytuacji? super, jestem nowoczesna hihi
rownouprawnienie nie daje korzysci - ee nie jestem jakas tam FEMINISTKOM, to chyba normalne ze kobiety roznia sie od mezczyzn? hihi
  • Odpowiedz
@marcooo80: najgorzej że duża część facetów się temu nie sprzeciwia, zgadza się a nawet przyklaskuje nie wiedząc, że sami sobie szkodzą, szkoda gadać na to, najbardziej w-----a arogancja takich polek
  • Odpowiedz
  • 60
@Patherson

A o co ci chodzi z tymi alimentami bo przejrzałem KRO i nigdzie nie znalazłem że alimenty to przywilej kobiety xd

A znasz jakiegoś faceta który by dostawał alimenty od ex? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@J-Roc: Jeżeli kobieta była wyłącznie winna rozkładu pożycia małżeńskiego to nieważne jak bardzo różowa by była nie mogłaby dostać alimentów. Jeżeli ojciec ma dziecko również matka nie może domagać się alimentów
  • Odpowiedz
@marcooo80: nienawiść coraz większej ilości mężczyzn do kobiet rośnie w skali globalnej w dość szybkim tempie. Jednak póki co skupia się w obszarze internetu.

Ostatnio się zastanawiałem, kiedy internetowe żarciki z kobiet przerodziły się w propagowanie nienawiści do nich. Ten proces był tak łagodny i płynny, że nie jestem w stanie tego stwierdzić.

Na pewno nie dzieje się to bez powodu. Ciekawi mnie tylko jakie będą kolejne etapy tej wojenki
  • Odpowiedz