Dlaczego prawaczki nie założą w końcu własnych firm, tylko ciągle ujadają o lewackich koncernach i "cenzurze" lewackich mediów? Soros im tego zabronił?
Przecież dumni z urodzenia białym powinni bez problemu wygryźć Reddita, Facebooka, Twittera, Wikipedię oraz pobić jakością ofertę produktów i usług Google, Microsoft i Apple. Netflix i HBO Go tworzą w swoich studiach lewackie, powtarzam, lewackie seriale i nie ma wobec tego kontrofensywy?
Pracowici i przedsiębiorczy husarze lub ich budapesztańscy bratankowie na pewno jeszcze udowodnią swoją wyższość, co to za problem wygrać w starciu ze zdegenerowanymi, zahivionymi skłotersami, homosiami, babochłopami i zniewieściałymi chłoptasiami w rurkach. Nic tylko masakrować!
Czy media ceniące sobie wolność słowa to media z definicji prawicowe?
Nie muszą ale aktualnie skrajna lewica u władzy postanowiła sobie obrać za punkt honoru cenzurowanie dysydentów a ci są z reguły na prawo od nich. Zbanowali ich tam gdzie mogli więc udali się tam gdzie ich zbanować nie mogą. Za jakiś czas sytuacja może wyglądać odwrotnie bo niby czemu
@PreczzGlowna: tak się zastanawiam czy trollujesz czy po prostu nie zauważasz swojej absurdalności.
Przecież dumni z urodzenia białym powinni bez problemu wygryźć Reddita, Facebooka, Twittera, Wikipedię oraz pobić jakością ofertę produktów i usług Google, Microsoft i Apple. Netflix i HBO Go
No rzeczywiście, żaden problem XD Przy okazji można jeszcze obalić rząd stanów zjednoczonych, bo czemu by nie. netflix tworzy lewicowo skręcone seriale. To fakt. Można nie oglądać. U HBO nie widziałem nic
Próbowali zrobić alternatywę dla Facebooka (polski fejs xD) tylko... coś nie wyszło ( ͡°͜ʖ͡°)
@yyy98: Bo ludzie tak maja wyprane mozgi amerykanska propaganda ze wola amerykanskie i tak nikt by z niego nie korzystal bo nie jest zagraniczne. Nie tylko Polacy tak mysla, tak jest w wielu innych bogatych i jeszcze bardziej rozwinietych krajach i dlatego amerykanskie firmy sa nieziemsko bogate. Oprocz Rosji i
@kurczok: o widzę Pana który nie rozumie że podatki idą do jednego budżetu bez względu na pochodzenie. Jak masz zamiar pouczać ekonomistę to musisz chyba najpierw mieć większą wiedzę od niego. Jak nie sumujesz podatków to znaczy że za daleko to ty patrzeć nie umiesz. Na temat zarobków się nie będę wypowiadać bo to nie twoja sprawa, twoja sprawą jednak powinna być nauką zanim będziesz edukować innych. W Polsce nie
@office: nie ludzie tylko Polacy w wielu krajach jest normalne i promuje się lokalne produkty czasem nawet wymusza parytety tylko w Polsce czujemy się jak robale
@PreczzGlowna: nie wiem co to ma za znacznie w kontekście mojej wypowiedzi, i nie mam pojęcia jaki był kościół czy monarchię bo to uogólnienie na tak dużym poziomie że każda odpowiedź jest zła.
nie ludzie tylko Polacy w wielu krajach jest normalne i promuje się lokalne produkty czasem nawet wymusza parytety tylko w Polsce czujemy się jak robale
@evilbadday: To bzdura ze tylko Polacy. Oczywiscie ze w wielu krajach promowane sa lokalne produty, w Polsce tez sa promowane, ale co z tego jak Polacy, Niemcy, Francuzi i inni wola amerykanskie. Podaj przyklad jakiegokolwiek giganta IT porownywalnego z Amamzon, Netflix, Google/Android, Apple, Microsoft, Paypal,
Przecież dumni z urodzenia białym powinni bez problemu wygryźć Reddita, Facebooka, Twittera, Wikipedię oraz pobić jakością ofertę produktów i usług Google, Microsoft i Apple. Netflix i HBO Go tworzą w swoich studiach lewackie, powtarzam, lewackie seriale i nie ma wobec tego kontrofensywy?
@PreczzGlowna: Dziwi mnie, że jesteś w stanie z taką zawziętością ujadać w prawą stronę, ale zabrakło ci determinacji, żeby zadać pytanie, jakim cudem wszystkie wielkie koncerny, jak jeden
@PreczzGlowna: to chętnie się dowiem jak już mi znajdziesz kiedy pojawił się podatek dochodowy. Bo to on jest problemem podatki były zawsze ale nie w takim stopniu zazwyczaj celowe i rzadko kiedy miały za cel redystrybucję zasobów.
Pracowici i przedsiębiorczy husarze lub ich budapesztańscy bratankowie na pewno jeszcze udowodnią swoją wyższość, co to za problem wygrać w starciu ze zdegenerowanymi, zahivionymi skłotersami, homosiami, babochłopami i zniewieściałymi chłoptasiami w rurkach. Nic tylko masakrować!
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #bekazpodludzi
Nie muszą ale aktualnie skrajna lewica u władzy postanowiła sobie obrać za punkt honoru cenzurowanie dysydentów a ci są z reguły na prawo od nich. Zbanowali ich tam gdzie mogli więc udali się tam gdzie ich zbanować nie mogą.
Za jakiś czas sytuacja może wyglądać odwrotnie bo niby czemu
No rzeczywiście, żaden problem XD Przy okazji można jeszcze obalić rząd stanów zjednoczonych, bo czemu by nie.
netflix tworzy lewicowo skręcone seriale. To fakt. Można nie oglądać. U HBO nie widziałem nic
@yyy98: Bo ludzie tak maja wyprane mozgi amerykanska propaganda ze wola amerykanskie i tak nikt by z niego nie korzystal bo nie jest zagraniczne. Nie tylko Polacy tak mysla, tak jest w wielu innych bogatych i jeszcze bardziej rozwinietych krajach i dlatego amerykanskie firmy sa nieziemsko bogate. Oprocz Rosji i
@evilbadday: To bzdura ze tylko Polacy. Oczywiscie ze w wielu krajach promowane sa lokalne produty, w Polsce tez sa promowane, ale co z tego jak Polacy, Niemcy, Francuzi i inni wola amerykanskie. Podaj przyklad jakiegokolwiek giganta IT porownywalnego z Amamzon, Netflix, Google/Android, Apple, Microsoft, Paypal,
ekónomista XD który sumuje ze sobą podatki od dochodu i od wydatków XD
LOL
Dobra, ekonomisto
Nie wolno ze sobą sumować podatków i danin obciążających pracę i podatków od kupowanych
Komentarz usunięty przez autora
@PreczzGlowna:
Dziwi mnie, że jesteś w stanie z taką zawziętością ujadać w prawą stronę, ale zabrakło ci determinacji, żeby zadać pytanie, jakim cudem wszystkie wielkie koncerny, jak jeden
@kurczok: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@PreczzGlowna: starczy, że ich nie sfinansuje i pozamiatane - konkuruj ¯\_(ツ)_/¯