Aktywne Wpisy

ShockDeals +219
Eyefire +10
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

U niektórych producentów już są, a kiedy będzie u rometa, junaka i innych?
#pytanie #motocykle #motoryzacja #motocykle125
To tak z grubsza.
Tak jak Niemcy robią że swoimi autami, a po gwarancji sprzedają biedniejszym, czyli nam
@aarahon: Jakie? :D w tych przewodach miedź występuje chyba tylko w teorii bo lutować tego gówna nie życzę największemu wrogowi ;)
@Wariat_Z_Mokra_Glowa: Chyba wolę 10 letnią Japońską konstrukcję, niż chińską nówkę na "gwarancji", która nie rzadko jest tańsza, niż ta 10 letnia Japonka :D, z "Chinoli" na
Polecam ten stan, jak masz na to pieniądze, a szkoda ci bulić na japońca (co prawda dobrego) ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Wariat_Z_Mokra_Glowa: Ta, Kymco też "inspiruje" się silnikami Hondy...od kiedy w 1993 roku przestali współpracować :D
Ja nie mówię, że to jest zły pomysł, zależy jak kto do tego podchodzi, Ty lubisz wywalać kasę co dwa lata, ja lubię wydać trochę więcej raz, ale kupić coś na 6 lat ;)
Ja też jeżdżę cały rok ᶘᵒᴥᵒᶅ
Hyosung jest koreański :D @Glenroy