Wpis z mikrobloga

@kinlej: Fu. Ze studniówką, powiedzmy pół biedy, bo dziewczęta pełnoletnie itd, ale one potrafią tak się odstawić na bł gimbazjalny xD dla mnie to jakaś mentalna porażka.
  • Odpowiedz
@kinlej: Bez kitu, laski dają parę stów po to żeby w ten "wyjątkowy dzień" wyglądać k---a gorzej niż na co dzień XD albo te zdjęcia zaraz po nałożeniu makijażu na którym każda wygląda jak zombie xD
  • Odpowiedz
@kinlej: Pamiętam, jak mama zabrała mnie przed studniówką do kosmetyczki na mejkap. Miało być super, wyszło mega źle i tylko straciłam czas na zmywanie paskudnej szpachli w domu, i ostatecznie pomalowałam się delikatnie, sama. To był pierwszy i ostatni raz, kiedy poszłam do kogoś na makijaż. Później na studniówce, kilka znajomych opowiadało mi, że po wyjściu od fryzjera, poszły myć włosy, bo wyglądały komicznie. Też poprawiałam fryzjerkę, bo miały być
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
@kinlej: dlatego nie obejrzałam jeszcze swojego filmu ze studniówki. Że 4 lata temu bylam taka głupia i dałam sobie zrobić ten dziwny makijaż. Ech xD
  • Odpowiedz
  • 14
@kinlej ja nie wiem jak można sobie tak s--------c wygląd, dziewczyny chcą wyglądać nietuzinkowo i dobrze a wyglądają okropnie w tych przesadnych makijażach i fryzurach
Dla przykładu na mojej studniówce jedna z ładniejszych dziewczyn w szkole wyglądała jak marchewka z brokatem (przesadziła z samoopalaczem)
  • Odpowiedz