Wpis z mikrobloga

odnoszac sie do wpisu https://www.wykop.pl/wpis/37772219/GBcfel/ @GearBest_Polska nt. sklepu #gearbest i wrzucenia duzej ilosci mirkow przez nich na czarnolisto ja tam bede od razu spory na paypal zakladal jak ticket nie bedzie skuteczny.

od miesiaca czekam na wyslanie odkurzacza i non stop mi przesuwaja date wysylki. Patrzac jak załatwili ludzi którzy w prawilny sposób, ręcznie złapali kupon poświecając na to kilka godzin w czasie trwania promocji a potem dostają rekompensate 10$ w zamian za złapany legitnie kupon 111$

Piszcie kto jest na czarnolisto na koncie marketingorym Gearbest Polska
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@leszek_SK: Coś za coś, niby wysyłka może potrwać, ale jakbym miał kupować gdzieś indziej niż gearbest, to mogłoby nie być tak fajnie (w sensie cena, szanse na podatek i możliwość dogadania się z supportem). Ja tam wolę nie zakładać sporów na Paypal z gearbestem, nie chciałbym robić sobie z nich wrogów.
  • Odpowiedz
@Hatam: mi zabanowali, konto założyłem drugie a w ich support typu "co? paczka nie doszła? weź se idź poszukaj na poczcie u siebie albo oddamy ci z 40% wartości orderu" mam wywalone bo PayPal załatwia tam wszystko skutecznie i w 100%.
  • Odpowiedz
@vlodek2532: U mnie na razie na 7 zagubionych przesyłek 5 refundów i 2 razy wysyłali ponownie. Kwoty od 2 do 43zł. Żadne zamówienie nie było ubezpieczone.
Teraz wykupuję ubezpieczenie wtedy gdy:
1) wyrwę cebulę i w przypadku zaginięcia przesyłki, zależy mi bardziej na towarze niż na zwrocie gotówki
2) kupuję coś powyżej 40zł bez przesyłki rejestrowanej
Tak informacyjnie, to kupon 111$/111.11$ wszedł mi bez problemu, telefon wraz z konsolką gier
  • Odpowiedz