@pietrek_kogucik: W moich okolicach w zestawie jest siupa, pixa i woda. Nie ma zwyczaju n-----------a N2O. Chyba nigdy nie widziałem, żeby ktoś to n---------ł na imprezie.
@wypokk: bardzo specyficzna faza, dźwięk tak falująco dudni, ale krótkie, koło 30 sekund to trwa są ludzie którzy walą po parenaście na impreze, ale raczej nie zalecane w takich ilościach przy zakupie parudziesieciu naboi jeden wychodzi jakieś 2zł, a żeby nabić tym balon trzeba mieć cracker, góra 20zł
@ciezka_rozkmina: u mnie znajomi wyforsowali balony i teraz każdy od nich kupuje za piątaka, sprzedadzą 50 co jest wykonalne i są 100 do przodu za impreze
Witam wszystkich. Zrzutka już działa, prosiłbym o chociaż grosz. Nie spałem całą noc, kotka chyba też. Teraz się położyła i sobie śpi tak jak może. Mnie już głowa boli od płaczu, tak bardzo kocham tego urwisa :( Dziś idę do drugiego weta, jeśli stwierdzi podobnie to moje życie przestanie mieć sens...
@pietrek_kogucik: lol xDD co te ćpuny nie wymysla
i co daje to n2o? bo gaz rozweselajacy to wiadomo
są ludzie którzy walą po parenaście na impreze, ale raczej nie zalecane w takich ilościach
przy zakupie parudziesieciu naboi jeden wychodzi jakieś 2zł, a żeby nabić tym balon trzeba mieć cracker, góra 20zł
Komentarz usunięty przez autora