Aktywne Wpisy

menelf +5
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

Antorus +52
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

Gra Osadnicy: Narodziny Imperium skierowana jest do osób lubiących budować własne tableau przy niewielkiej ilości negatywnej interakcji. Czytelna ikonografia i proste zasady, w połączeniu z możliwością strategicznego planowania sprawiają, że w tej grze odnajdą się zarówno gracze casualowi, jak i prawdziwe geeki. Czasem pech podczas dobierania kart potrafi wkurzyć, a granie w cztery osoby trwa nieprzyzwoicie długo, ale nie dziwię się, że Osadnicy osiągnęli tak ogromny sukces na całym świecie, a tytuł jest wspierany przez wydawcę po dziś dzień. Polecam przynajmniej spróbować. Recenzja gry planszowej Osadnicy: Narodziny Imperium
#recenzja #gry #grybezpradu #gryplanszowe #grajzwykopem
źródło: comment_0vBxmu0wQUYIr8Eo8U7bSySbw7ZhIASf.jpg
Pobierz