Aktywne Wpisy

Van-der-Ledre +66

KosmicznyPaczek +53
Kiedyś siedzieli tu koneserzy patologii, a teraz nagle jakieś gałgany się zeszły na tag i płaczą, że biedna pani Gosia JP, biedna Sonia JDioz.
Najlepiej oglądać jak menelica siedzi w kuchni i wychodzi tylko na Jedną z gwiazd. Niech pani Gosia pozdrowi Dżesikę z Glasgou gut gut.
#danielmagical #patostreamy
Najlepiej oglądać jak menelica siedzi w kuchni i wychodzi tylko na Jedną z gwiazd. Niech pani Gosia pozdrowi Dżesikę z Glasgou gut gut.
#danielmagical #patostreamy

Motocross Madness 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
1. to nie pad od xboxa czy ps3 ze kazdy taki sam wiec unifikacja gier lezy, za malo padow na rynku by komukolwiek sie chcialo to dopracowac
2. brak rozsadnej mozliwosci sterowania czuloscia, narzekal ze ciezko sie nauczyc i przyzwyczaic wiec pewnie ustawione na sztywno a kazda gra interpretuje po swojemu
na wii i ps3 tez tego nikt nie uzywa, androidy tez czesto to mialy w
@acctim: XD
np w wii jest tak ze w pewne gry nie da sie zagrac bez fizycznej stabilizacji broni, dokladnie tak jak tu, ten potencjoment jest bardzo czuly wiec jesli ktos gra recznym pistoletem bez kolby to zwyczajnie nie moze opanowac trzesacego sie kursora broni, mozna jedynie to zrobic opierajac kolbe o ramie, no tak jak w zyciu.
technologia zyroskopu jest ale ma ogarnietych ludzi ktorzy by tworzyli tak
@acctim: Moze zapoznaj się troszkę dokładniej z biblioteką gier na Switcha zamiast po raz kolejny ośmieszać się swoją ignorancją i brakami wiedzy?
akurat z tego jestem dumny, nie kazdy musi byc expertem od wszystkiego, nikt ci nie broni innych uswiadamiac
a teraz idz juz sobie XD
@acctim: Nie ma to jak być dumnym z ignorancji i braku wiedzy. #!$%@?ę z kim ja dyskutuję... (╥﹏╥)
@acctim: No to się nazywa potężny argument.
odpowiadam ci ale kisne srogo z tego ze zaraz sie zesrasz i juz sie zesrales XD
Switch teraz zachowuje sie tak, ze ,,no patrzcie ja tez mam Doom'a tak X1/PS4 i jeszcze moge w trybie przenosnym to odpalac"
Wiekszosc ludzi widzi Nintendo tylko jako Mario i inne gry
a nintendo jak to nintendo zwyczajnie musi czyms przyciagnac to i wydaje wszystko portable co sie da ale to nadal
Obnizki gier ze wzgledu na ich wiek to oni maja to zbytnio gdzies, bul jakby ten tytul dzis wyszedl.
Widze ruchowa opcje to przypomina mi sie to https://m.youtube.com/watch?v=_ArpWuV_zvo&t=5m16s i to jest bekowe sterowanie kiedy masz jakas domowke.
Poki to