Wpis z mikrobloga

@goomba-pl: tam powyzej masz recenzje
1. to nie pad od xboxa czy ps3 ze kazdy taki sam wiec unifikacja gier lezy, za malo padow na rynku by komukolwiek sie chcialo to dopracowac
2. brak rozsadnej mozliwosci sterowania czuloscia, narzekal ze ciezko sie nauczyc i przyzwyczaic wiec pewnie ustawione na sztywno a kazda gra interpretuje po swojemu

na wii i ps3 tez tego nikt nie uzywa, androidy tez czesto to mialy w
@goomba-pl: https://youtu.be/IkEaEggXvk8?t=157 wlasnie dlatego

np w wii jest tak ze w pewne gry nie da sie zagrac bez fizycznej stabilizacji broni, dokladnie tak jak tu, ten potencjoment jest bardzo czuly wiec jesli ktos gra recznym pistoletem bez kolby to zwyczajnie nie moze opanowac trzesacego sie kursora broni, mozna jedynie to zrobic opierajac kolbe o ramie, no tak jak w zyciu.

technologia zyroskopu jest ale ma ogarnietych ludzi ktorzy by tworzyli tak
zreszta ale ty #!$%@?, jeden doom tak jak z gier na wii byl madworld XD nie zmienia nic

@acctim: Moze zapoznaj się troszkę dokładniej z biblioteką gier na Switcha zamiast po raz kolejny ośmieszać się swoją ignorancją i brakami wiedzy?
akurat z tego jestem dumny, nie kazdy musi byc expertem od wszystkiego, nikt ci nie broni innych uswiadamiac

@acctim: Nie ma to jak być dumnym z ignorancji i braku wiedzy. #!$%@?ę z kim ja dyskutuję... ()

idz byc fanbojem gdzie indziej xD

@acctim: No to się nazywa potężny argument.
@goomba-pl: @acctim: wtrace sie na chwile. Dla mnie w 7 generacji to wieksze jaja mial DS niz Wii. Chodzi mi o to, ze Wii to serio w wiekszosci ,,family friendly", natomiast DS jest jak pies spuszczony ze smyczy.

Switch teraz zachowuje sie tak, ze ,,no patrzcie ja tez mam Doom'a tak X1/PS4 i jeszcze moge w trybie przenosnym to odpalac"

Wiekszosc ludzi widzi Nintendo tylko jako Mario i inne gry
@Bananowy_Kochanek: switch ma dooma bo ma tegre jako procesor ktory da rade uciagnac dooma. kiedys nintendo skapilo na moc tych konsol wiec dalo sie robic na nich tylko gry dla dzieci. no nie wiem czy ds, ds tez ma gowno nie procesor, jakie to niby niebezpieczne tresci moze on wyswietlic XD
a nintendo jak to nintendo zwyczajnie musi czyms przyciagnac to i wydaje wszystko portable co sie da ale to nadal
@Bananowy_Kochanek: https://youtu.be/IkEaEggXvk8?t=147 zreszta tu widac co z tymi wszystkimi kontolerami ruchowymi jest zawsze nie tak - trzesa sie wiec nie wiem jak on niby chce celowac. no ale on jest typowy dupoliz nintendo, nigdy nie gral tak na powaznie to bedzie pokazywal ze ktos celuje zyroskopem XD no fajnie, gorzej ze tu nie ma ani autoaimu ani zyroskop sie nie moze sam wycentrowac bo twoje rece caly czas nim poruszaja. kierownica
@acctim:sprzet sprzetem, oni po prostu maja ta swoja dziwna polityke (10 krokow w przod, a 20 w tyl) szczegolnie widoczna przy tym ich Nintendo Online (to kpina w porownaniu do XBL, PSN).

Obnizki gier ze wzgledu na ich wiek to oni maja to zbytnio gdzies, bul jakby ten tytul dzis wyszedl.

Widze ruchowa opcje to przypomina mi sie to https://m.youtube.com/watch?v=_ArpWuV_zvo&t=5m16s i to jest bekowe sterowanie kiedy masz jakas domowke.

Poki to