Wpis z mikrobloga

@Mateo094: #!$%@?, ty i wszyscy tobie podobni nie potraficie zrozumiec, ze pomoc to nie jest #!$%@? na #!$%@?? Przeszkadza Ci los zapijaczonej menelicy - jedz ja ratuj, dzialaj jakos.
Ale nie, postukasz w klawisze, pozniej wielce dumny wojownik, obronca, dobroczynca, "chialem pomoc", "a nie mowilem" :D:D

Menele sa menelami i niech sie zachlewaja w syfie.
@andrewasos: przygłupie. Mi nie chodzi o pomoc. Wlaśnie za czasów remontu greenroomu, salonu i łazienki były największe dymy i najlepsze streamy. Ty jesteś taka sama ameba jak te bananowe dzieci z czatu czy donejtorzy którzy wysyłają donejty ln, ęąęą. A teraz co masz? Jedno wielkie zamulanie #!$%@? na streamie. To byl chyba najgorszy najdłuższy stream w historii Urzędniczej. Rusz trochę swoim mózgiem
@Mateo094: xD
ciebie tez rodzina olala na swieta jak tucznika, ze tak lecisz czy co? cisnij dalej, jedziesz
jako, ze ameba sie nie czuje, ani troche nie dziwi mnie, ze czynni alkoholicy nie sa w takiej samej formie dzis, jak 1,5 roku temu. Wiadomo, ze sa wyniszczeni i nie beda #!$%@?, ale ty sie musisz tym emocjonowac, bo chyba jestes kolejnym, ktory zlapal bajeczke, ze widzowie wspoltworza strima i wszystko jest