Aktywne Wpisy
Kumpel19 +27
Zarzutkkake +188
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
Kilkanaście minut temu jechałem sobie tramwajem do #pracbaza, chłonąc leniwą, przedświąteczną atmosfere. W pewnym momencie do tramwaju wskoczył sobie kanar (a właściwie to kanarzyca ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i zaczyna sobie sprawdzać wycieczkowiczów. Doskoczyła w pewnym momencie do pewnej dziewczyny, na oko studentki, która sądząc po walizkach jechała sobie do domu na święta, i pech chciał, że ta akurat miała kartę z biletem, ale nie aktywowała go po wejściu do tramwaju. No i sekundę po rozpoczęciu całej procedury karnej ( ͡° ͜ʖ ͡°) przyszedł mi do głowy sztański plan. Podchodzę do kanarzycy, mówię, że ja nie mam biletu, że ja mogę wziąć karę na siebie, ale żeby dała już tej dziewczynie spokój, że wigilia, że na jedno wyjdzie itp. No i ta kanarzyca w sumie się zgodziła, do tej dziewczyny co nie miała biletu tylko powiedziałem, żeby zmykała, ta wysiadła, drzwi się zamknęły, tramwaj odjechał, a kanarzyca do mnie "no to poproszę pański dokument". No to ja wyciągam portfel, w którym starannie mam poukładane wszystkie karty płatnicze, podarunkowe, promocyjne, klubowe itp itp. i z uśmiechem na twarzy, gromko mówiąc "Wesołych Świąt!" wyciągam i daję jej
#warszawa #heheszki #ztm #gownowpis
Komentarz usunięty przez moderatora
Idz pan z takimi baitami nielogicznym na kwejka.
Oh well, zawsze otwarte ewakuacje w metrze i brak kanarów albo szczęście i może człowiek zapomnieć...
@msichal: u nas jest tak, ze mandat kanary wlepiaja ale jak pojdziesz do ztm czy tam mpk i powiesz ze zapomniales i rzeczywiscie masz ciaglosc w kupowaniu to mandat anuluja
Powinna ci powiedzieć, że nie wyjdzie na jedno, bo wystawi dwa mandaty zamiast jednego ))¯_(ツ)_/¯ Ale bait spoko, kierowca klaskał?