@Hipokryzja_Wykopu: No tak, nie zauważyłem, ale Elrona usuwać? W pierwszym tygodniu ligi wydropił mi Kaoms Heart :/ gdyby nie on to bym wciąż w tabuli biegał ( ͡°͜ʖ͡°)
@RatKing: Dołożyli nową warstwę fabuły - walka z syndykatem (sndykat to dawni mistrzowie) Oprócz tego są elementy poprzednich lig delve, incursion i bestiary ogólnie niezły clusterfuck.
@Hipokryzja_Wykopu Dobra ogarnąłem, miałem to gunwo w Warehouse, ale nie wiedziałem co zrobić, a tego stona też nie miałem, ale widzę że chyba z-------m, bo dało coś się z tym zrobić.
źródło: comment_iERCk9XCUJaZYxwwqvdalpD6ctCN5zG3.jpg
Pobierzźródło: comment_Ox3RT0EwugiEzH5SuyhJDsYIVzvLdcdR.jpg
PobierzThx.
Może dopiszemy jeszcze których członków syndykatu usuwać, IMO najmniej użyteczni są:
@krzysiek-kornell: Są zaznaczeni na tej pierwszej grafice - ci przekreśleni czerwonymi kreskami.
No tak, nie zauważyłem, ale Elrona usuwać? W pierwszym tygodniu ligi wydropił mi Kaoms Heart :/ gdyby nie on to bym wciąż w tabuli biegał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RatKing: To pytanie mnie przerasta :)
@RatKing:
Dołożyli nową warstwę fabuły - walka z syndykatem (sndykat to dawni mistrzowie)
Oprócz tego są elementy poprzednich lig delve, incursion i bestiary ogólnie niezły clusterfuck.
O co kaman z tym Upgrade Breachstone?
Dobra ogarnąłem, miałem to gunwo w Warehouse, ale nie wiedziałem co zrobić, a tego stona też nie miałem, ale widzę że chyba z-------m, bo dało coś się z tym zrobić.