Wpis z mikrobloga

• 31
Ktoś wysłał do mojej matki list że jestem ćpunem narkomanem że jestem na wykopie i tylko ćpam cały czas bez przerwy i że na odwyk muszę iść... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I powiedzieli że do szpitala jadę #!$%@? się leczyć... Pomóżcie co robić
A wczoraj pisała do mnie administratorka wykopu że na policję mnie zgłosiła i że zagrażam są snu sobie.
@Conscribo @qwertty321 @shoterxD @gadpustynny @GothBoyy666 @Sertralina
I to nie żart ktoś serio chce żebym poszedł się leczyć i nie wiem kto...
#narkotykizawszespoko #narkotykiniezawszespoko #narkotyki #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #bojowkamedycznegoklefedronu #policja #monar #szpitalpsychiatryczny #psychiatria #leki #pomocy #narkomania nie wiem kogo wołać zaryzykuję nawet #danielmagical #patostreamy
  • 39
  • Odpowiedz
@ciulus: bol haha gosciu kazdy dorosly czlowiek czuje jakis bol a ty jestes zwykla ciota ktora ucieka w dragi xd juz za pare lat bedziesz #!$%@? fentanyl i gonil za piekna faza ktorej juz nie doswiadczysz
  • Odpowiedz
@ciulus: Ja jebę, ale ty jesteś denerwujący. Takie #!$%@? autystyczne dziecko szukające atencji. Z tobą jest coś nie tak, ćpasz tabletki na kaszel wybierane z śmietników i zamiast się tego wstydzić to się tym chwalisz, mamy cię poklepać po plecach i powiedzieć "ale ty kozak jesteś, szanuję cię, że dasz radę tyle ćpać"? Sam na siłę robisz z siebie narkomana, a teraz płaczesz, że ludzie cię za takiego mają. Obserwując tag
  • Odpowiedz
@ciulus nie wiem czego się spodziewałeś, nie Tobie mówiłem jakis czas temu że trzeba iść do psychiatry i on ogarnie bezpieczne leczenie choćby antydepresantami?
Nie docierało to teraz dotrze i to dość boleśnie ale może czegoś się nauczysz ))¯_(ツ)_/¯

Mogłeś chociaż próbować pozostać w miarę anonimowy a nie kolejne publiczne pokażmorde i nie wiem jak do tego doszło ale sam mówiłeś że pół wykopu ma twojego fejsa, no to sam sobie jesteś
  • Odpowiedz