Aktywne Wpisy
board_of_trustees +160
Jarczur +76
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Kierowca BMW w--------ł się na moście Wyszyńskiego w tył zwyżki, która montowała iluminacje. Zgon w szpitalu, niedługo po wypadku. Jak widać na nagraniu, zarejestrowanym niedługo przed zdarzeniem, to oślepiające słońce było powodem, przez który kierowca nie dostrzegł przeszkody (inb4: że prędkość).
Nagranie: https://youtu.be/8JMZEqW4goQ?t=25 (od 25 sekundy)
@skorpion666: XD no zajebiste oznaczenie, idąc twoim tokiem rozumowania to trójkąt ostrzegawczy na ekspresowce można postawić na dachu zepsutego samochodu, wtedy też oznaczenie jest ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Czasem trzeba chociażby podnieść dupę z fotela żeby zmienić pozycję na chwilę, możliwe jest że zrobił właśnie coś takiego
Oznaczenie tego, że coś stoi na drodze jest w tym wypadku śmieszne, a że facet akurat w tym momencie byl rozproszony, to już zwyczajnie potworny pech
Można być świetnym kierowcą, i raz akurat
@Turbator: to ciekawe, że spokojnie jadący nagrywający uniknął wypadku, a BMW które "nie z----------o", w tej samej sytuacji wbija się aż po tylną kanapę ( ͡º ͜ʖ͡º)