Wpis z mikrobloga

@starskaj: to jest temat rzeka kto tam moze dojsc, ale fakt ze jest chyba juz za free skoro rozwiazal kontrakt z tempo raczej dziala na jego korzysc, no i mowie furlan/gruby i calkiem calkiem, na top15 potencjal by byl
  • Odpowiedz
@CyCu1337: Kurde, a już byłem pewny że zrobią Snatchie, Michu, Byali, Snax i Neo z ultimatum, że jak nie będzie wyników to leci pierwszy. Nie dość że mocny skład na papierze to jeszcze zostałoby im core starego VP. Może Byali i Snax powiedzieli, że nie chcę grać z żadnym ze staruszków to wzięli tapczana, którego polecił Snatchie i Snax, bo też z nim ostatnio pykał. Nie wierzę, że będę chcieli
  • Odpowiedz
@CyCu1337: na jego miejscu to bym zainwestowal w scene CIS bo polska scena oprocz vp nigdy nic nie znaczyla i nic sie w tym temacie nie zmieni - ani AGO w Eslu czy kinguin tego nie zmieni
  • Odpowiedz
@CyCu1337: innocent? gruby? toao? co ty ago 2.0 budujesz? top 15? kazdy polak chce miec sklad w tier 1 a nie jakies obiejanie sie miedzy t3-t2
@Piotr_Rupik: ja rowniez jak ty mialem taka nadzieje, toao zniose jezeli zobaczylbym w skladzie bialego i snaxa
@starskaj: ja tam kiedys smieszkowalem sobie z mocka ale tez do niego nic nie mam
  • Odpowiedz